Neler Yeni

Kişisel gelişim, finans, psikoloji, iletişim vb. tarzında kitap önerisi

grasdiyas

80+ Silver
Daha da kötü beyin yaşın normal yaşına oranla daha yüksek kesin AKP'ye oy verip et yemeyi lüks olarak görüp her b*ka şükür ediyorsundur senin gibi biriyle konuşup Ahlakımı bozmak istemiyorum rezil boomer
boomer ne bilmiyom ama yaşımın oy vermeye yeticek kadar beynin olmadığını düşünüyorum ayrıca hakaret edicek kadar da zavallı bir insan olduğunu düşünüyorum ve akp li fln da değilim

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
boomer ne bilmiyom ama yaşımın oy vermeye yeticek kadar beynin olmadığını düşünüyorum ayrıca hakaret edicek kadar da zavallı bir insan olduğunu düşünüyorum ve akp li fln da değilim
Daha boomer'ın ne olduğunu bilmiyorsun ne zamandan beri telefon kullanıyorsun 2 hafta falan mı😂😂😂😂😂

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,380
İsim
Kürşat
Bana kişisel gelişim, psikoloji, finans, ekonomi, iletişim tarzlarında kitaplar lazım. Önerilerinizi bekliyorum.
Dost kazanma ve insanları etkileme sanatı - okudum gayet güzel, birkaç ay içinde tekrar okuyabilirim. İletişim ve psikoloji denebilir.
Babilin En Zengin adamı- finans ama teknik bilgi değil, kazançtan, birikimden bahsediyor gayet güzel kitap
Var Mısın - çok sürükleyici diyemem, her anı dolu dolu değildi benim için ama bazı noktalarda "harbi he" dedirtebileceği için bunu da ekledim

grasdiyas

80+ Silver

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
Allah'tan bi kitap önerisi istedik. Konuyu ne hale getirdiniz.
Çok haklısın konuyu dağıtmak istemezdim ama böyle Arap sevdalılarını görünce içimdeki öfkeyi ve ırkçılığı kontrol edemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

telefonun bataryası ölü 6s plus bayadır instagram girmiyom

arkadaş cidden otistik benim suçum yok ne alakaysa
Tamam kanka yaşına veriyorum sen kendi bildiğin gibi yaşa ben ne dersem diyeyim sen bu zihniyetden çıkamazsın hayatında başarılar diliyorum

Fixx_07

80+
Dost kazanma ve insanları etkileme sanatı - okudum gayet güzel, birkaç ay içinde tekrar okuyabilirim. İletişim ve psikoloji denebilir.
Babilin En Zengin adamı- finans ama teknik bilgi değil, kazançtan, birikimden bahsediyor gayet güzel kitap
Var Mısın - çok sürükleyici diyemem, her anı dolu dolu değildi benim için ama bazı noktalarda "harbi he" dedirtebileceği için bunu da ekledim
Dost kazanma ve insanları etkileme sanatı bende var. Kütüphaneden almıştım.
Babil'in en zengin adamını da kitap listeme eklemiştim. başka önerin varsa yine beklerim.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,380
İsim
Kürşat
Babil'in en zengin adamını da kitap listeme eklemiştim. başka önerin varsa yine beklerim.
Okumadığım ama okuyacaklarım var istersen söyleyebilirim

grasdiyas

80+ Silver
Çok haklısın konuyu dağıtmak istemezdim ama böyle Arap sevdalılarını görünce içimdeki öfkeyi ve ırkçılığı kontrol edemiyorum

Tamam kanka yaşına veriyorum sen kendi bildiğin gibi yaşa ben ne dersem diyeyim sen bu zihniyetden çıkamazsın hayatında başarılar diliyorum
ya ne arap sevdası ben arap fln sevmiyorum ona kalırsada bende ırkçıyım araplardan ötürüde neyse

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,380
İsim
Kürşat

grasdiyas

80+ Silver
Neyse kanka konuyu mahvettik zaten daha dalaşmanın anlamı yok hayatında başarılar
teşekkür ler de son kez bişey sorucam neden bana arap sevdalısı akp li dedin ki hem ironiden anlamam benim suçum değil hayatım son 1 yıl iş ev yazılıma çalışmak ile geçti instagram vss çok takılamıyorum yani zaten hiç sosyallik yok sanal alemdeyim sürekli oyun yani cidden üzücü oldu dediklerin

Top Bottom