Kışlık Parfüm önerisi

hugo boss absolu harika tatlı odunsu bir koku. kalıcılığı ve yayılımı da o derece denilebilir. hepsiburada 100ml 5k

Her kokuyu deneme şansım yok şehrinde sınırlı tester var ondan dolayı bu işe girişiyorum haklısınız yoksa.
o zaman marka ve isimden ziyade notalarına odaklanmanız lazım hocam. en azından çağrışım yapabilmek için…
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hugo boss absolu harika tatlı odunsu bir koku. kalıcılığı ve yayılımı da o derece denilebilir. hepsiburada 100ml 5k
ben de kullanıyorum, maço erkek kokusu olmaması çok iyi 😂

• Beğen
Reaksiyonlar: Oppi
Şuanlık bilgim yok umreye gidecek yakınım var gelince bilgilendiririm. Parfüm öneriniz var mı?

Parfum de marly kahverengi olanı bide beyaz olanını öneren çok gördüm bilginiz varmı sadece boyner var şehirde deneme şansım yok.
Dior Elixir

Bugün versace eros, ysl mysfl, tom ford bide profondoyu denedim. Aralarından ysl ve versaceyi beğendim genelde insanlar beğenmiyor ama eros bana güzel geldi onu alıcam sanırım.

Bugün versace eros, ysl mysfl, tom ford bide profondoyu denedim. Aralarından ysl ve versaceyi beğendim genelde insanlar beğenmiyor ama eros bana güzel geldi onu alıcam sanırım.
kadınlara sormak lazım hocam erkek parfümünü 😃 öncelik her zaman kendi fikriniz.

• Beğen
He unutmuşum kışlık olarak spicebomb extreme düşünüyorum

kadınlara sormak lazım hocam erkek parfümünü 😃 öncelik her zaman kendi fikriniz.
Kesinlikle katılıyorum bizden çok daha iyi zevkleri var.

eros flame yeni çıkan najim falan güzelde düz eros çok klasik baya ergen işi

blue de chanel

• Beğen
Elimde var da tatlı bir koku bence kış için daha ağır bir koku istiyorum.

eros flame yeni çıkan najim falan güzelde düz eros çok klasik baya ergen işi
Flame ile sarı olan orjinali kadar iyi değil diyorlar bide deneme şansım olmadı diğerlerini.

Elimde var da tatlı bir koku bence kış için daha ağır bir koku istiyorum.

Flame ile sarı olan orjinali kadar iyi değil diyorlar bide deneme şansım olmadı diğerlerini.
sarı olan energy najim turuncu gibi en son çıkan flanker dediğim gibi boss bottled absolu dene boynerde vardır müthiş bir koku myslf de iyidir baya kaliteli

• Beğen
Geri