Neler Yeni

Kitabim 2. El geldi ne yapmaliyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alperen guven
Merhaba bugün kitap siparisim geldi ürün 2. El ve deforme olmuş şekilde geldi açıklamasında 2. El olduğu yazıyormuş satıcı rastgele seçilmiş 0 ürünlerle ayrılmamış iade edebilir miyim?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,009
İsim
Oğuz Oğuz
Merhaba bugün kitap siparisim geldi ürün 2. El ve deforme olmuş şekilde geldi açıklamasında 2. El olduğu yazıyormuş satıcı rastgele seçilmiş 0 ürünlerle ayrılmamış iade edebilir miyim?
Hangi site olduğu önemli. Bazı siteler 2.ele de izin veriyor. Aldığın sitenin desteğine yazıp durumu anlat. Açıklamada böyle yazıyormuş ama ben burda sıfır ürünler satılyır diye aldım de.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alperen guven
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangi site olduğu önemli. Bazı siteler 2.ele de izin veriyor. Aldığın sitenin desteğine yazıp durumu anlat. Açıklamada böyle yazıyormuş ama ben burda sıfır ürünler satılyır diye aldım de.
N11 den aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

aşağıdan satıcısı değişseydim ürün sıfır geliyordu zaten satıcısı bilinçli seçmedim

Ekler

• Screenshot_20241023_154551_n11.jpg
    Screenshot_20241023_154551_n11.jpg
    377.1 KB · Hit: 26

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,009
İsim
Oğuz Oğuz
N11 den aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

aşağıdan satıcısı değişseydim ürün sıfır geliyordu zaten satıcısı bilinçli seçmedim
Dostum dediğim gibi desteğe yaz veya uğraşma iade iste başka saticidan tekrar al.

Top Bottom