Kitap Kulübü

Arkadaşlar forumun entelleşmesi ve farklı alanlarda da tercih edilebilirliği artsın diye böyle bir kulüp kurmaya karar verdik. Kitap incelemeleri, önerileri ve rehberler hazırlamaya çalışacağım sizler için. Katılımlarınızı bekliyoruz diğer bir kurucu olan @robin ile birlikte :)

Klübe katılmak isteyenlerin imza kısmına istediği renklerde ''Kitap Kulübü Üyesi'' yazması yeterli olacaktır.

Not: Daha öncesinde aynı içerikte açtığım ve yanlış konu seçiminden kaynaklı silinen konu için moderatörlermizden özür diliyorum :)
Açıkçası genelde kitap okumuyorum. Ama kitap önerisi almak için katılıyorum. 📖

Katılıyorum. O zaman ara da bir kitap incelemesi yayınlayalım.

Ben Robot (Isaac Asimov)
Bu kitabı önerir misiniz?

İmza kısmında belirtmeniz yeterli katılmanız için :)
Öncelikle kulübe katılıyorum. Sonrasında bir sorum olacak. Ben Witcher serisinin tüm kitaplarını alacağım. 7 kitabını da alacağım. 250 TL bütçem var. Witcher serisini alabileceğim bir site önerir misiniz ?

Öncelikle kulübe katılıyorum. Sonrasında bir sorum olacak. Ben Witcher serisinin tüm kitaplarını alacağım. 7 kitabını da alacağım. 250 TL bütçem var. Witcher serisini alabileceğim bir site önerir misiniz ?
Bkm-Amazon-Kidega-Kitap Yurdu

Bu sitelerenden bak ve hangisinde ucuz ise oradan sipariş ver kankam.

Gizlilik ve macera konulu kitaplar önerir misiniz sürükleyici olan ve içine çeken

Katılmak istiyorum ❤️❤️❤️

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,077
Üyeler
184,566
Son üye
Gkdnz61
Geri