Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 KİTAP: The Book of M - Kıyamet Başlıyor! 59TL🔥

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

AtiIIa

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
20,630
İsim
Atilla
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Şaka şaka
stok bitmis ben alana kadar

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,911
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
bu arada sirf indirimde diye bir kitap alinmaz. arastirilir, yazarina bakilir. karar verilir, sonra alinir. boyle bir alisveris tarzi ne okudugunu bilmeyen bir okuyucu kitlesi olusturur.

AtiIIa

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
20,630
İsim
Atilla
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
bu arada sirf indirimde diye bir kitap alinmaz. arastirilir, yazarina bakilir. karar verilir, sonra alinir. boyle bir alisveris tarzi ne okudugunu bilmeyen bir okuyucu kitlesi olusturur.
Araştırmak yerine direkt alsaydım stok bitmeden alabilirdim.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ben bunu 2020'de arkadşımda görmüştüm. O zamanlarda araştırdığımda hoşuma gitmişti ama pahalıma gelmişti. Şimdi de gezinirken dikkatimi çekti. direkt aldım.

ChristianSerratos

80+ Silver

echoes

80+ Bronze
bos ver hoca. edebi yonu ya da dusunulesi bir seyi olmayan, film gibi bir roman.
Belki diğer insanlar bu tür seviyordur? Herkes senin gibi düşünmüyordur? Amazon'daki kısa konu özetini 10 saniyede okudum ve aldim, tam da istediğim türde bir kitap, "film gibi". Film gibi olmayan kitabı neden okursunuz ki zaten desem senin gibi yapmış olurum, herkesin zevki ve fikri farklı. O dediğin araştırma sevdiğin tarz ve tür belliyse yapılır, iyi indirimde olan kitap direkt sepete atılır, sadece kitaplıkta duracak olsa bile.

Şu an stokta 1 adet var görünüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,446
Üyeler
164,844
Son üye
TimeChanger
Top Bottom