AtiIIa
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
5 tane aldım
Araştırmak yerine direkt alsaydım stok bitmeden alabilirdim.bu arada sirf indirimde diye bir kitap alinmaz. arastirilir, yazarina bakilir. karar verilir, sonra alinir. boyle bir alisveris tarzi ne okudugunu bilmeyen bir okuyucu kitlesi olusturur.
bos ver hoca. edebi yonu ya da dusunulesi bir seyi olmayan, film gibi bir roman.Araştırmak yerine direkt alsaydım stok bitmeden alabilirdim.
ben bunu 2020'de arkadşımda görmüştüm. O zamanlarda araştırdığımda hoşuma gitmişti ama pahalıma gelmişti. Şimdi de gezinirken dikkatimi çekti. direkt aldım.bu arada sirf indirimde diye bir kitap alinmaz. arastirilir, yazarina bakilir. karar verilir, sonra alinir. boyle bir alisveris tarzi ne okudugunu bilmeyen bir okuyucu kitlesi olusturur.
hocam buralar yamyam dolu araştıracak vaktimiz yokbos ver hoca. edebi yonu ya da dusunulesi bir seyi olmayan, film gibi bir roman.
bu arada sirf indirimde diye bir kitap alinmaz. arastirilir, yazarina bakilir. karar verilir, sonra alinir. boyle bir alisveris tarzi ne okudugunu bilmeyen bir okuyucu kitlesi olusturur.
Belki diğer insanlar bu tür seviyordur? Herkes senin gibi düşünmüyordur? Amazon'daki kısa konu özetini 10 saniyede okudum ve aldim, tam da istediğim türde bir kitap, "film gibi". Film gibi olmayan kitabı neden okursunuz ki zaten desem senin gibi yapmış olurum, herkesin zevki ve fikri farklı. O dediğin araştırma sevdiğin tarz ve tür belliyse yapılır, iyi indirimde olan kitap direkt sepete atılır, sadece kitaplıkta duracak olsa bile.bos ver hoca. edebi yonu ya da dusunulesi bir seyi olmayan, film gibi bir roman.