Neler Yeni

Kitlesi toxic olmayan rekabetçi oyun önerisi.

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Alican ekinci
Bu mantıklı.👍
Mesaj otomatik birleştirildi:

Btf 5 güzel oyun ama online kısmı Btf 1 kadar eğlenceli değildi bende hikayeyi bitirip bıraktım.Şimdi de arada Btf 1 giriyorum.
breaktrough modu sarıyor hocam.haritalara alışsan bayağı keyifli aslında.

kuzeykore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
adem
Bu mevzu artık can sıkmaya başladı.Valoranta giriyorum Türklerle küfürleşiyorum,Cs 2 de Ruslarla en son PUBG gireyim dedim ondada yine Toxic Türk ve yabancılarla kavga ettim.Btf 1 de hemen hemen aynı Btf 5 biraz yine iyiydi bunlara göre.Bu mikroplardan kurtulacağımız,kitlesi düzgün bir FPS oyunu var mı?
Ddnet :D

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Alper Kaplan
Bu mevzu artık can sıkmaya başladı.Valoranta giriyorum Türklerle küfürleşiyorum,Cs 2 de Ruslarla en son PUBG gireyim dedim ondada yine Toxic Türk ve yabancılarla kavga ettim.Btf 1 de hemen hemen aynı Btf 5 biraz yine iyiydi bunlara göre.Bu mikroplardan kurtulacağımız,kitlesi düzgün bir FPS oyunu var mı?
Valoda düşük eloysan normal yabancı sw gir

Abdullah021

80+ Bronze
Valoda düşük eloysan normal yabancı sw gir
Düşük elodada yüksek elodada oynadım bir farkı yok.Yücelik elo arkadaşlarım oyunu bıraktı toxicler yüzünden.Yabancı Server da toxicler var.

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Alper Kaplan
Düşük elodada yüksek elodada oynadım bir farkı yok.Yücelik elo arkadaşlarım oyunu bıraktı toxicler yüzünden.Yabancı Server da toxicler var.
Günde 5-6 saat oynayan biri olarak riotun toixclerden çok rank sistemine düzen getirmesi gerekiyor. 2-3 maç iyi oynayıp kazandığında sonraki 1-2 maçta takımına eşşek diyeceğimiz insan tiplerini atıyor bu nedenle kaybediyoruz. Ritonun buna da el atması gerek. Genel olarak aşırı fazla maç atmama rağmen nadiren toksikler geliyor. Paris serverinde oynuyorum yücelik 3 üm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,622
Üyeler
168,468
Son üye
bruskcan
Top Bottom