Neler Yeni

Kitlesi toxic olmayan rekabetçi oyun önerisi.

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Forget
Chivalry 2

Emir__8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar/Bilgisayar Toplama/Telefon
Hocam Lolü bir türlü anlayamadım zaten,bazen gameplaylari izledim ancak bir türlü kafam basmadı oyuna bende yüklemedim.
Bende bırakmak istiyorum güzel oynuyorum da chate baktığın gibi silesin geliyo oyunu

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Ali
Bf1'de bi tane adam ad ve soyadıma özel Akrostiş yazarak sövmüştü çok etkilemişti beni.

Abdullah021

80+ Bronze
Bende bırakmak istiyorum güzel oynuyorum da chate baktığın gibi silesin geliyo oyunu
Bu belalı,mikrop kitleden kurtuluş yok en iyisi Forza oynamak hocam.Yakında hepsini silip Forza+Ets devam edeceğim.

Emir__8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar/Bilgisayar Toplama/Telefon
Bu belalı,mikrop kitleden kurtuluş yok en iyisi Forza oynamak hocam.Yakında hepsini silip Forza+Ets devam edeceğim.
En iyisi hocam birde xbox pc gamepass alıp call Of duty black ops 6 ve modern warfare3 üm sadece campaign modunu indirip oynamanızı öneririm gerçekten güzel oyunlar

Alestawai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Ata
R6 iyidir ama biraz ekipman istiyor diyebilirim. Bu arada squad ranked kasan varsa katılmak isterim.

Abdullah021

80+ Bronze
En iyisi hocam birde xbox pc gamepass alıp call Of duty black ops 6 ve modern warfare3 üm sadece campaign modunu indirip oynamanızı öneririm gerçekten güzel oyunlar
Elbet bir gün inşallah hocam.

Alestawai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Ata
Şimdi birde R6 X geliyor 10. Sezon için baya kapsamlı bir güncelleme, hem oyunun hile sorunu baya çözüldü hem grafikler ve oyun motoru güncelleniyor. Başlamak için çok güzel zaman.

Abdullah021

80+ Bronze
Şimdi birde R6 X geliyor 10. Sezon için baya kapsamlı bir güncelleme, hem oyunun hile sorunu baya çözüldü hem grafikler ve oyun motoru güncelleniyor. Başlamak için çok güzel zaman.
Hocam ilk indirimde almak istiyorum.Birde hocam bir şey soracağım? 24 şubatta bir Festival indirimi daha olacak steamde,Sizce R6 indirime girer mi?

TheBalta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Burak Balta
Bu mevzu artık can sıkmaya başladı.Valoranta giriyorum Türklerle küfürleşiyorum,Cs 2 de Ruslarla en son PUBG gireyim dedim ondada yine Toxic Türk ve yabancılarla kavga ettim.Btf 1 de hemen hemen aynı Btf 5 biraz yine iyiydi bunlara göre.Bu mikroplardan kurtulacağımız,kitlesi düzgün bir FPS oyunu var mı?
Valorantı farklı serverlarda deneyebilirsin
Rainbow six ege güzel oyundur çoluk çocuğun becerebildiği bi oyun olmadığından çocuk kitlesi çok yoktur.

The Semih

80+ Gold
R6 bencede

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,393
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
V A L O R A N T

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
efe araci
r6 iyidir fakat kitlesi gerçek swat ekiplerinden daha ciddi oynuyor oyunu onun harici kitlesi toksik olmayan rekabetçi oyun bulursanız bana da haber verin :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,605
Üyeler
168,463
Son üye
altugscrp
Top Bottom