Kitlesi toxic olmayan rekabetçi oyun önerisi.

Chivalry 2

Bf1'de bi tane adam ad ve soyadıma özel Akrostiş yazarak sövmüştü çok etkilemişti beni.

Bende bırakmak istiyorum güzel oynuyorum da chate baktığın gibi silesin geliyo oyunu
Bu belalı,mikrop kitleden kurtuluş yok en iyisi Forza oynamak hocam.Yakında hepsini silip Forza+Ets devam edeceğim.

Bu belalı,mikrop kitleden kurtuluş yok en iyisi Forza oynamak hocam.Yakında hepsini silip Forza+Ets devam edeceğim.
En iyisi hocam birde xbox pc gamepass alıp call Of duty black ops 6 ve modern warfare3 üm sadece campaign modunu indirip oynamanızı öneririm gerçekten güzel oyunlar

R6 iyidir ama biraz ekipman istiyor diyebilirim. Bu arada squad ranked kasan varsa katılmak isterim.

En iyisi hocam birde xbox pc gamepass alıp call Of duty black ops 6 ve modern warfare3 üm sadece campaign modunu indirip oynamanızı öneririm gerçekten güzel oyunlar
Elbet bir gün inşallah hocam.

Şimdi birde R6 X geliyor 10. Sezon için baya kapsamlı bir güncelleme, hem oyunun hile sorunu baya çözüldü hem grafikler ve oyun motoru güncelleniyor. Başlamak için çok güzel zaman.

Şimdi birde R6 X geliyor 10. Sezon için baya kapsamlı bir güncelleme, hem oyunun hile sorunu baya çözüldü hem grafikler ve oyun motoru güncelleniyor. Başlamak için çok güzel zaman.
Hocam ilk indirimde almak istiyorum.Birde hocam bir şey soracağım? 24 şubatta bir Festival indirimi daha olacak steamde,Sizce R6 indirime girer mi?

Bu mevzu artık can sıkmaya başladı.Valoranta giriyorum Türklerle küfürleşiyorum,Cs 2 de Ruslarla en son PUBG gireyim dedim ondada yine Toxic Türk ve yabancılarla kavga ettim.Btf 1 de hemen hemen aynı Btf 5 biraz yine iyiydi bunlara göre.Bu mikroplardan kurtulacağımız,kitlesi düzgün bir FPS oyunu var mı?
Valorantı farklı serverlarda deneyebilirsin
Rainbow six ege güzel oyundur çoluk çocuğun becerebildiği bi oyun olmadığından çocuk kitlesi çok yoktur.

V A L O R A N T

r6 iyidir fakat kitlesi gerçek swat ekiplerinden daha ciddi oynuyor oyunu onun harici kitlesi toksik olmayan rekabetçi oyun bulursanız bana da haber verin :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,942
Üyeler
183,922
Son üye
haredur
Geri