ForgettaShow
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 690
Chivalry 2
Bende bırakmak istiyorum güzel oynuyorum da chate baktığın gibi silesin geliyo oyunuHocam Lolü bir türlü anlayamadım zaten,bazen gameplaylari izledim ancak bir türlü kafam basmadı oyuna bende yüklemedim.
Bu belalı,mikrop kitleden kurtuluş yok en iyisi Forza oynamak hocam.Yakında hepsini silip Forza+Ets devam edeceğim.Bende bırakmak istiyorum güzel oynuyorum da chate baktığın gibi silesin geliyo oyunu
En iyisi hocam birde xbox pc gamepass alıp call Of duty black ops 6 ve modern warfare3 üm sadece campaign modunu indirip oynamanızı öneririm gerçekten güzel oyunlarBu belalı,mikrop kitleden kurtuluş yok en iyisi Forza oynamak hocam.Yakında hepsini silip Forza+Ets devam edeceğim.
Elbet bir gün inşallah hocam.En iyisi hocam birde xbox pc gamepass alıp call Of duty black ops 6 ve modern warfare3 üm sadece campaign modunu indirip oynamanızı öneririm gerçekten güzel oyunlar
Hocam ilk indirimde almak istiyorum.Birde hocam bir şey soracağım? 24 şubatta bir Festival indirimi daha olacak steamde,Sizce R6 indirime girer mi?Şimdi birde R6 X geliyor 10. Sezon için baya kapsamlı bir güncelleme, hem oyunun hile sorunu baya çözüldü hem grafikler ve oyun motoru güncelleniyor. Başlamak için çok güzel zaman.
Valorantı farklı serverlarda deneyebilirsinBu mevzu artık can sıkmaya başladı.Valoranta giriyorum Türklerle küfürleşiyorum,Cs 2 de Ruslarla en son PUBG gireyim dedim ondada yine Toxic Türk ve yabancılarla kavga ettim.Btf 1 de hemen hemen aynı Btf 5 biraz yine iyiydi bunlara göre.Bu mikroplardan kurtulacağımız,kitlesi düzgün bir FPS oyunu var mı?