Pingin sorun yaratmicaksa türkiye serverlerı dışına çıkmanı tavsiye ederim ayrı bi rahatlama geliyor insana.Bu mevzu artık can sıkmaya başladı.Valoranta giriyorum Türklerle küfürleşiyorum,Cs 2 de Ruslarla en son PUBG gireyim dedim ondada yine Toxic Türk ve yabancılarla kavga ettim.Btf 1 de hemen hemen aynı Btf 5 biraz yine iyiydi bunlara göre.Bu mikroplardan kurtulacağımız,kitlesi düzgün bir FPS oyunu var mı?
Çok güzelde eğleniyorsun. bütün gün bir adam vuramadım diye değerlerime sövülmesi eğlence değil benceToksik oyuncu istemiyorsan nasıl eglencen la yeri gelecek sen yapıcan yeri gelecek sana yapılacak gülecen eğlenicen.
Delta forceBu mevzu artık can sıkmaya başladı.Valoranta giriyorum Türklerle küfürleşiyorum,Cs 2 de Ruslarla en son PUBG gireyim dedim ondada yine Toxic Türk ve yabancılarla kavga ettim.Btf 1 de hemen hemen aynı Btf 5 biraz yine iyiydi bunlara göre.Bu mikroplardan kurtulacağımız,kitlesi düzgün bir FPS oyunu var mı?
Ailenize edilen küfürü eğlence olarak görüyorsanız o sizin probleminiz.Bunu ben normal görmüyorum.Bir oyun kimsenin ailesine sövmeden de eğlenceli bir şekilde oynanabilir.Toksik oyuncu istemiyorsan nasıl eglencen la yeri gelecek sen yapıcan yeri gelecek sana yapılacak gülecen eğlenicen.
Hocam inanın onuda denedim ancak fark yok.Ne kadar Tr serverine göre kısmen az olsada var maalesef.İstediğim ajanı aldım diye maç boyu trolleyenleride çok gördüm Franklurtta,Londrada.Pingin sorun yaratmicaksa türkiye serverlerı dışına çıkmanı tavsiye ederim ayrı bi rahatlama geliyor insana.
İstediğin ajan kısmı çok değişen bi kısım benim yabancı serverlarda gördüğüm şey takım oyunu adamların tek istediği takım oyunu. instalock falan atmadığın sürece çok saygılılarAilenize edilen küfürü eğlence olarak görüyorsanız o sizin probleminiz.Bunu ben normal görmüyorum.Bir oyun kimsenin ailesine sövmeden de eğlenceli bir şekilde oynanabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam inanın onuda denedim ancak fark yok.Ne kadar Tr serverine göre kısmen az olsada var maalesef.İstediğim ajanı aldım diye maç boyu trolleyenleride çok gördüm Franklurtta,Londrada.
buna şükretmen gerek.Hocam Lolü bir türlü anlayamadım zaten,bazen gameplaylari izledim ancak bir türlü kafam basmadı oyuna bende yüklemedim.
Takım oyununu iyi yapıyorlar ancak instalock mevzusunu aynı bizim Tr serverı gibi baya büyütüyorlar.İstediğin ajan kısmı çok değişen bi kısım benim yabancı serverlarda gördüğüm şey takım oyunu adamların tek istediği takım oyunu. instalock falan atmadığın sürece çok saygılılar
O kısmın çözümü basit bekliceksin bekleyip seçtikten sonra hala laf atıyorsa sustur devam et ben farklı çözümünü bulamadım en azından.Takım oyununu iyi yapıyorlar ancak instalock mevzusunu aynı bizim Tr serverı gibi baya büyütüyorlar.
Bu mantıklı.O kısmın çözümü basit bekliceksin bekleyip seçtikten sonra hala laf atıyorsa sustur devam et ben farklı çözümünü bulamadım en azından.
Btf 5 güzel oyun ama online kısmı Btf 1 kadar eğlenceli değildi bende hikayeyi bitirip bıraktım.Şimdi de arada Btf 1 giriyorum.uzun süredir bf5 oynuyorum.kimseyle polemiğe girmedim bazıları toksik oluyor evet ama hiç cevap vermiyorum.geceleri de bayağı türk oluyor onlarda toxis değil.