Neler Yeni

KIVIRCIK SAÇLAR NASIL KURUTULMALI?

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Forumda anlık olarak bayağı bir saçla ilgili konu var ama bu sorularıma cevap bulamadım
1- kıvırcık saç nasıl yıkanmalı ve kurutulmalı
2- taranmalı mıdır? Evet ise ne zaman
3- tavsiye bakım ürünleri

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Yıkarken saç kremi kullan. Sadece ıslakken tara. Urban Care bukle belirginleştirici kullanabilirsin ama daha tutucu bir şey istiyorsan Bee Beauty saç şekillendirici jel kullan.

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yıkarken saç kremi kullan. Sadece ıslakken tara. Urban Care bukle belirginleştirici kullanabilirsin ama daha tutucu bir şey istiyorsan Bee Beauty saç şekillendirici jel kullan.
Teşekkürler, kurulama havlu ile olacak dimi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Saç bu aga 😀

Screenshot_2022-10-29-23-19-11-303_com.miui.gallery.jpg

tunazadeeq

80+ Bronze
Aynı saç bende de var. Yeşil Elidor kullan usta, duşa gir 1 2 dakika ıslansın saçın o ara yoğur saçını sonra sık sampuanı yine yoğur sonra yıka sonra bir daha sampuanı sık baya yoğur yumuşayacak sonra çık duştan kurula tamamı kurulanmazsa sıkıntı etme zaten zor kuruyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

A101de var sanırım

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Tam olarak ne için sorduğuna bağlı, kıvırcık mı kalsın istiyorsun daha düz mü olmasını istiyorsun ?

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Tam olarak ne için sorduğuna bağlı, kıvırcık mı kalsın istiyorsun daha düz mü olmasını istiyorsun ?
Kıvırcık, sormanın sebebi de birşeyleri yanlış yapıyorum gibi geliyor bazen cok kötü oluyor saç bazen birbirine cok giriyor yolmak zorunda kalıyorum ondan

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Kıvırcık, sormanın sebebi de birşeyleri yanlış yapıyorum gibi geliyor bazen cok kötü oluyor saç bazen birbirine cok giriyor yolmak zorunda kalıyorum ondan
O saç her türlü birbirine girer ki :D Bak benim saçım da orta seviye kıvırcık, daha da kıvırcık olsun diye bende aparat olmadığı için parmağımla elimle tarantula şekli yaparak daire çizerek kurutuyorum kafamı. İşe yarıyor.
Sen de misal diyorum saçın çok çabuk birbirine girsin istemiyorsan saçını düz bir şekilde tarayıp ve saçını o şekilde kuruyana kadar tutturursan *taçla vb. şeylerden yardım alarak* hem saçın daha uzun süre düz kalır hem fazla birbirine girmez.

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
O saç her türlü birbirine girer ki :D Bak benim saçım da orta seviye kıvırcık, daha da kıvırcık olsun diye bende aparat olmadığı için parmağımla elimle tarantula şekli yaparak daire çizerek kurutuyorum kafamı. İşe yarıyor.
Sen de misal diyorum saçın çok çabuk birbirine girsin istemiyorsan saçını düz bir şekilde tarayıp ve saçını o şekilde kuruyana kadar tutturursan *taçla vb. şeylerden yardım alarak* hem saçın daha uzun süre düz kalır hem fazla birbirine girmez.
Birbirine girmesi derken bildiğimiz düğüm oluyor elimle ayırmaya çalıştığım da birden fazla saç teli kopup geliyor

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Birbirine girmesi derken bildiğimiz düğüm oluyor elimle ayırmaya çalıştığım da birden fazla saç teli kopup geliyor
O zaman dediğim gibi düz kurutmaya çalış.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
Forumda anlık olarak bayağı bir saçla ilgili konu var ama bu sorularıma cevap bulamadım
1- kıvırcık saç nasıl yıkanmalı ve kurutulmalı
2- taranmalı mıdır? Evet ise ne zaman
3- tavsiye bakım ürünleri
düz yıkıyorum

taramıyorum açıkcası taramak zor ama illa taramam gerekiyorsa kafamı yıkadığım esnada taraması rahat oluyor köpük iyi kötü kaydırıyor yıkadıktan sonra tararsan acıtıyor ve elektirikleniyor

bakım ürünü kullanmıyorum düzenli yıkamam yetiyor

Top Bottom