Yeni çıkan 3 Lt' lik Coca-Cola, Doritos Risk, Browni ve Karam alın bare bir anlamı olsun. Uğraşamam diyorsan acılı adana ile acılı şalgam hediye et (!) ""
Hoşuma giden bir müzik grubu varsa o grubun albümünü CD olarak satın alabilirsin.
Ve de şöyle bir şey var; hediye ne olursa olsun hediyenin yanına bir de mektup yaz. İnan bana yazılan mektuplar onu alan hiç kimse tarafından kaybedilmez veya zamanla unutulmaz.
Bi tane beyaz karton al bi tane kalem al bi tanede silgi al ( pakedi acilmamis )
Bi tanede not yaz bunları verirken şöyle bi ;
Bu beyaz karton bizim ilişkimizi temsil etsin. Seni her mutlu ettiğimde kalemle bu kartona ufak bir çizik at ve bu bizim anılarımızı temsil etsin. Silgiye gelicek olursak da ;
Seni her üzdüğümde bir çizgiyi sil , sildiğinde hala izi kaldığını görürsende işte onlar anılarımızı temsil eder. Üzülsek de kırılsakta hep bizimle olur...
Bi tane beyaz karton al bi tane kalem al bi tanede silgi al ( pakedi acilmamis )
Bi tanede not yaz bunları verirken şöyle bi ;
Bu beyaz karton bizim ilişkimizi temsil etsin. Seni her mutlu ettiğimde kalemle bu kartona ufak bir çizik at ve bu bizim anılarımızı temsil etsin. Silgiye gelicek olursak da ;
Seni her üzdüğümde bir çizgiyi sil , sildiğinde hala izi kaldığını görürsende işte onlar anılarımızı temsil eder. Üzülsek de kırılsakta hep bizimle olur...
Saat - Figür - Kar Küresi - Anahtarlık - Anlamlı Bir Kitap
Bunlar tam hediyelik ve kız arkadaşınızın hoşuna gidebilecek şeyler bence.
Ben olsam Kitap alırdım.
Fiyatı farketmeksizin anlamı olan ve sonsuza kadar saklayabileceği bir hediye.
Diğerleri zaman içinde kaybolur bir şey olur ama kitap kalır.
Kitap okumayı sevmiyorsa tercihim Kar Küresi olurdu.