Melike_8375
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
kardeş gibi diyebilirimHangi anlamda kız arkadaş?
çok iyi anlaşıyorduk
kardeş gibi diyebilirimHangi anlamda kız arkadaş?
Haa tamam. Kız arkadaş diyince başka anlam çıkıyorkardeş gibi diyebilirim
çok iyi anlaşıyorduk
şimdide ben sana bir şey soracağım senin 3 senelik bir kız arkadaşın var ve sana hiç bir şey söylemeden engelliyor ve engeli açtığı zaman her zaman ailem Dolayısıyla yaptım Diyor sen benim yerimde olsaydın ne yapardınHaa tamam. Kız arkadaş diyince başka anlam çıkıyor
Bence bir şans daha ver. Aynısını yapmaya devam ederse sen mesefa koyarsın.
Hım aşko kuşkoluk varmıydı yoksa sade kardeş gibimi ve bence kabul et deneme amaçlı neden bunu yaptığını detaylı şekilde anlatmazsa tekrar bu işin olmayacağını belirt arada laf sok ortamınmı bıraktı seni falan az duygusala bağlar belki öyle uslanır dikkat et yılan olmasınkardeş gibi diyebilirim
çok iyi anlaşıyorduk
Başka arkadaşın mı yok ya. Durduk yere engel atıyor, kafasına göre açıyor, kapatıyor. İnsanlara sert olmak lazım yoksa anlaşılmıyorsun.şimdide ben sana bir şey soracağım senin 3 senelik bir kız arkadaşın var ve sana hiç bir şey söylemeden engelliyor ve engeli açtığı zaman her zaman ailem Dolayısıyla yaptım Diyor sen benim yerimde olsaydın ne yapardın
Hangi anlamda kız arkadaş?
kardeş gibiydikHım aşko kuşkoluk varmıydı yoksa sade kardeş gibimi ve bence kabul et deneme amaçlı neden bunu yaptığını detaylı şekilde anlatmazsa tekrar bu işin olmayacağını belirt arada laf sok ortamınmı bıraktı seni falan az duygusala bağlar belki öyle uslanır dikkat et yılan olmasın
Aynı olması adına erkek arkadaş şeklinde alıyorum soruyu.şimdide ben sana bir şey soracağım senin 3 senelik bir kız arkadaşın var ve sana hiç bir şey söylemeden engelliyor ve engeli açtığı zaman her zaman ailem Dolayısıyla yaptım Diyor sen benim yerimde olsaydın ne yapardın
Ailesini ne diyebilir ki?kardeş gibiydik
ve engelleyip engeli her açtığı zaman soruyorum neden engelledin diye sadece ailem Dolayısıyla yaptım Diyor başka bir şey demiyor
bende onu anlamadım her engelde ailem Dolayısıyla yaptım DiyorAynı olması adına erkek arkadaş şeklinde alıyorum soruyu.
Sert tutum gösterirdim buna rağmen hala aynı tutum içerisindeyse yolları ayırırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ailesini ne diyebilir ki?
Ne aileymiş be abi gören na*i kampında kalıyor sanacak. Bence sen son kez kabul et bu açıklamasının yeterli olmadığını belirt benden saklama cart curt de baktın hâlâ devam ediyor yolla gitsin.kardeş gibiydik
ve engelleyip engeli her açtığı zaman soruyorum neden engelledin diye sadece ailem Dolayısıyla yaptım Diyor başka bir şey demiyor
birde şu var ailesini araya katması banada biraz saçma geldi benim ailem bile karışmıyorNe aileymiş be abi gören na*i kampında kalıyor sanacak. Bence sen son kez kabul et bu açıklamasının yeterli olmadığını belirt benden saklama cart curt de baktın hâlâ devam ediyor yolla gitsin.