kız arkadaşım benimle tekrar konuşmak istiyor

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
@Melike_8375 Kankam aranız çok iyiken durmadan seni engellemiş işte ailevi ne sorunu olacak abi yemesin ya. -ya askm ailevi sorunlarım var anlamıyorsun simdi defol git engelliyorum seni 3 yil sonra accam. Aynen böyle bilemeyiz belki sorun yaşar ama 2 kız arasındaki arkadaşlığa ne dicek abi ya kız büyük ihtimal başka ortamlarda takılmıştır baktı kimse kalmadı ortamda sana dönmüştür.

Son düzenleme:
Affetme kesinlikle tek kalmış seni kullanmaya çlaışacak

ailesi tarafından ayrıldığına emin misin ? Ailesiyle tanışmasan bile yapısını karakterlerini azda olsa biliyorsundur ona göre yalan veya yanlış söylediğini anlayabilirsin ve bu süre içersinde düzgün ayrılıp ayrılmadığınız en önemli konu lap diye kendi kafasında biz ayrılalım diyip engel atıp konuşma fırsatı vermeyip neden ayrıldık ne oldu falan filan söylemediyse sıkıntı bu ayrılık sonras başkası ile sevgili konuşma geçirdiyse koy postayı gitsin @Melike_8375

Hepinize merhaba bu konuyu daha önce en yakın kız arkadaşım beni engelledi diye açmıştım şimdi tekrar açıyorum yeni gelişmeler var onun için eski konudan devam etmedim konumuza geri dönersek olaydan sonra kız bana SMS yoluyla mesaj attı ne olursun beni affet sana sürekli engel attım bir daha böyle bir şey olmayacak dedi WhatsApp'dan engelli olduğu için yazamamış bende biraz zaman vermesini istedim ve direk sizden yardım istemeye geldim sizce affedeğim mi yoksa affetmeyeyim mi?
Biraz daha yalvasın sonra yoluna bak

Hangi anlamda kız arkadaş?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,108
Üyeler
184,265
Son üye