Kız arkadaşım için valorant isim öneri

Alina2077 olsun

Forumların amacı sadece bilgisayar teknik sorunları açmak değildir dostum
Sadece bunun için diye bi şey demedim bu forumda bende sayısız kez yks ve üniversite konularında insanlara yardımcı oldum. Anlatmak istediğim şey forumun adı "donanım" arşivi ve teknoloji forumu olarak kuruldu. Gel gör ki insanlar artık yaşadığı teknik sorunlara yanıt bulamıyor, forumda adam akıllı tecrübeli insan kalmadı çünkü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

he konu dısında acmalıydı haklısın onu farketmedim ama konu dışı bölümüde var yani istediğini yapar yöneticiler kullanılsın diye koymuş orayıda herkesin manita konusuna cevap vermesi insanların ilgisini cekiyor ondan yani oda halkın isteği sonucunda oluyo yaş ortalaması dustu onda haklısın ve trol konuda var baya
Yahu bi de artık chatgptnin getirdiği yeni alışkanlıklardan mıdır bilmem. İnsanlar araştırma yapmayı unuttu onu da geçtim düşünmeyi unuttu. 10 saniye düşünmek yerine veya bi çırpı searchlemek yerine konu açar oldu. Bu konu özelinde demiyorum her gün daha abuk subuk ne konu görebilirim dedikçe daha kötüsü çıkıyor😂. Hani o kadar gereksiz konular açılıyoki gerçekten ihtiyacı olan adamın konusu saniyeler içinde kimse bakamadan en alta düşüyo. Bu kimsenin dile getirmediği ama forum için ciddi bi sorun

Son düzenleme:
LoL oyuncuları hiç isim önerisinde bulunmamış :) Çok iyi isimler çıkardı ama Valorant'tan ban yiyebilirsin
en son alet gergin04 den uyarı yedim saçma şekilde lolde bozdu artık

1755445798928.webp

Düldül Kestane şeftali bunlar bile kullanılabilir troll biraz ama denk geliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,153
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri