Neler Yeni

Kız arkadaşım ile oynayabileceğimiz oyun var mı?

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Arkadaşlar kız arkadaşımla buluştuğum zaman telefonlarımızdan beraber oynayabileceğimiz oyunlar var mı? Eğer bildiğiniz güzel oyunlar varsa önerilerinizi bekliyorum.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Arkadaşlar kız arkadaşımla buluştuğum zaman telefonlarımızdan beraber oynayabileceğimiz oyunlar var mı? Eğer bildiğiniz güzel oyunlar varsa önerilerinizi bekliyorum.
Kisa suredir birlikteyseniz baska birseyler yapin bence, birbirinizi tanimak samimiligi arttirmak adina.
Uzun suredir sevgiliyseniz telefondan cok oyun oldugunu sanmiyorum ama bakayim bi

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kisa suredir birlikteyseniz baska birseyler yapin bence, birbirinizi tanimak samimiligi arttirmak adina.
Uzun suredir sevgiliyseniz telefondan cok oyun oldugunu sanmiyorum ama bakayim bi
Hocam üç ay olacak. Yani tanışma aşamaları geçti artık. Eğlenebileceğimiz şeyler arıyorum.

wearetheash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
enes yılmaz
one armed cook

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Crossy road
Sims mobile
Among us

121709

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,013
Üyeler
161,375