DefKot
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,796
Aynen öylekız için batıcam galiba-
Aynen öylekız için batıcam galiba-
Ben niye hiç kendime güzel gelen parfüm bulamıyorum çözemedim.YouTube'a dans nasıl edilir yazarsan birçok video karşına çıkar. Evdeki aile bireyleri ile veya bizzat kızla deneme yapabilirsin. Ayrıca baloya gitmeden önce
- Güzel kıyafet giyin papyon veya kravat takabilirsin
- Parfümünü çok iyi seç ( abartmadan sık)
- Ağız bakımını yap
- Saçını güzel bir model yap
Kızla dans ederken bunlar kötü olursa gerisi vahim...
Kızı da dansa kaldırmayı ve ilgi göstermeyi unutma.
kıskandımYa lise son sınıfım okulda mezuniyet partisi olacak çoğu okulda olduğu gibi çok sevdiğim bir kız arkadaşım kavalyem olur musun dedi reddetmek istemiyorum ama dans bilgim 0 a- en son ilkokulda 23 nisanda dans edip kızın birinin ayağına basmaktan kangren tehlikesi yaşattım kıza ben napcam ya yardım edin kabul etmek istiyorum ama yani yemiyor
O kadar da korkulacak bir şey değil, ayak koordinasyonun gelişmiştir herhalde onca yıldan sonra. Kabul et, bakımını falan hallet sonra yap şovunu.Ya lise son sınıfım okulda mezuniyet partisi olacak çoğu okulda olduğu gibi çok sevdiğim bir kız arkadaşım kavalyem olur musun dedi reddetmek istemiyorum ama dans bilgim 0 a- en son ilkokulda 23 nisanda dans edip kızın birinin ayağına basmaktan kangren tehlikesi yaşattım kıza ben napcam ya yardım edin kabul etmek istiyorum ama yani yemiyor
Hocam böyle bir fırsatı kesinlikle reddetmemelisin, en kötü annenle dans ederek öğrenirsin, zaten o danslar zor değil, çalışsan biraz maksimum 1 saatini alır ustalaşmanYa lise son sınıfım okulda mezuniyet partisi olacak çoğu okulda olduğu gibi çok sevdiğim bir kız arkadaşım kavalyem olur musun dedi reddetmek istemiyorum ama dans bilgim 0 a- en son ilkokulda 23 nisanda dans edip kızın birinin ayağına basmaktan kangren tehlikesi yaşattım kıza ben napcam ya yardım edin kabul etmek istiyorum ama yani yemiyor
Evet de pişman olursun sonra.Ya lise son sınıfım okulda mezuniyet partisi olacak çoğu okulda olduğu gibi çok sevdiğim bir kız arkadaşım kavalyem olur musun dedi reddetmek istemiyorum ama dans bilgim 0 a- en son ilkokulda 23 nisanda dans edip kızın birinin ayağına basmaktan kangren tehlikesi yaşattım kıza ben napcam ya yardım edin kabul etmek istiyorum ama yani yemiyor
her konuyu görünce o fake'i yiyorum klavyem diye okuyup durmaklütfen o gün geldiğinde bu konuyu unutma ve neler olduğunu bize anlat. ''klavyem'' diye okuduğum bu konunun sonunun ne olduğunu çok merak ettim ve baya zaman var hocam.
Knk kıza buluşma sıçarsınYa lise son sınıfım okulda mezuniyet partisi olacak çoğu okulda olduğu gibi çok sevdiğim bir kız arkadaşım kavalyem olur musun dedi reddetmek istemiyorum ama dans bilgim 0 a- en son ilkokulda 23 nisanda dans edip kızın birinin ayağına basmaktan kangren tehlikesi yaşattım kıza ben napcam ya yardım edin kabul etmek istiyorum ama yani yemiyor