Kız arkadaşım kavalyem ol dedi

YouTube'a dans nasıl edilir yazarsan birçok video karşına çıkar. Evdeki aile bireyleri ile veya bizzat kızla deneme yapabilirsin. Ayrıca baloya gitmeden önce
- Güzel kıyafet giyin papyon veya kravat takabilirsin
- Parfümünü çok iyi seç ( abartmadan sık)
- Ağız bakımını yap
- Saçını güzel bir model yap
Kızla dans ederken bunlar kötü olursa gerisi vahim...

Kızı da dansa kaldırmayı ve ilgi göstermeyi unutma.
Ben niye hiç kendime güzel gelen parfüm bulamıyorum çözemedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zor bir dans değildir herhalde. Bu sene ben de lise sonum nasıl olur mezuniyet bilmiyorum ama 8. sınıfta normal bir danstı. 0 bilgiyle bir elim elinde bir elim belinde bir o yana bir bu yana sallandık durduk 😅

Klavye ne la ?
Allahım dertlere bak, biz de sevdiğimiz kızı uzaktan keselim 🚬

• Hahaha
Reaksiyonlar: cici
Ya lise son sınıfım okulda mezuniyet partisi olacak çoğu okulda olduğu gibi çok sevdiğim bir kız arkadaşım kavalyem olur musun dedi reddetmek istemiyorum ama dans bilgim 0 a- en son ilkokulda 23 nisanda dans edip kızın birinin ayağına basmaktan kangren tehlikesi yaşattım kıza ben napcam ya yardım edin kabul etmek istiyorum ama yani yemiyor
kıskandım :) tabii ki evet de o adrenalin ile kuğu gibi dans edersin

Ya lise son sınıfım okulda mezuniyet partisi olacak çoğu okulda olduğu gibi çok sevdiğim bir kız arkadaşım kavalyem olur musun dedi reddetmek istemiyorum ama dans bilgim 0 a- en son ilkokulda 23 nisanda dans edip kızın birinin ayağına basmaktan kangren tehlikesi yaşattım kıza ben napcam ya yardım edin kabul etmek istiyorum ama yani yemiyor
O kadar da korkulacak bir şey değil, ayak koordinasyonun gelişmiştir herhalde onca yıldan sonra. Kabul et, bakımını falan hallet sonra yap şovunu.

Bu arada kendi mezuniyetimden tecrübe ettiğim kadarı ile kimse öyle dansçı çıkmamış anasının karnından, senin ilkokulda kıza yaşattığını ben yaşamıştım kangren tehlikesine kadar gitmese de.

Hocam böyle bir fırsatı kesinlikle reddetmemelisin, en kötü annenle dans ederek öğrenirsin, zaten o danslar zor değil, çalışsan biraz maksimum 1 saatini alır ustalaşman

Evet de pişman olursun sonra.

Knk kıza buluşma sıçarsın

Merhaba arkadaşlar, 25.07.2023 tarihinde yazıyorum konu hakkındaki tüm gelişmeleri yazacağımı söylemiştim. Şimdi anlatmaya başlayayım epey olayları tamamen anlatmak için bu kadar beklemiştim bekleyen takip eden ve tavsiye veren herkese çok teşekkür ederim öncelikle bu konuyu açtıktan yaklaşık 20 gün sonra kızla bir ilişki yaşamaya başladım. Epey güzel gidiyordu balo konusunda da kendimi sizden aldığım tavsiyeler sonrasında eğitmeye başlamıştım. Fakat mayıs ayı gibi balonun yapılacağı mekan açıklandığında mekan bize oldukça ters olduğundan baloya gitmek yerine balo günü birlikte gezip tüm günü birlikte geçirmek için anlaşmıştık. Bu planlar yksden dolayı tutmasa da birlikte epey güzel zamanlar geçirdik. Her şey oldukça güzel giderken temmuzun ortalarında 4. ayımıza gireceğimiz sıralarda diploma almak için okula gittiğimiz gün parkta kendisi ayrılmak istedi. Sebep olarak benden üniversitede ayrı olacağımızı ve ilişki istemediğini söyledi ilişkimiz bittiğinde ayrıldığı tarihin sembolik önemi ve birkaç başka sebepten birkaç gün kafamı toplayamamış olsam da artık kafamı topladım. Şu aralar ara ara kızla konuşuyorum hala arkadaşız. Anlatmak istediklerim bu kadardı okuyan herkese tekrardan teşekkürler ve iyi geceler dilerim hepinize

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,928
Üyeler
183,920
Son üye
cagrihazar
Geri