Yardım Kız arkadaşıma laptop arıyorum! Yardım lütfen!!

Alınır mı hocam sizce.
alınabilir gibi ama
https://www.hepsiburada.com/erazer-...uencer&utm_source=influencer&wt_inf=affiliate
şu ürüne birdaha indirim gelirse kaçırılmaması gerekir
@Abdullah Hacıgül abi laptoba sence birdaha indirim gelir mi

Game Garaj Slayer X5T-5050 C7 Intel Core I5 13500HX 16GB Ram 1tb SSD RTX5050 16" Wuxga 165Hz IPS Freedos Oyuncu Laptop
loq ların anakartı yanıyor alma kanka

O çoktan kaçtı ve kart limitimin o zaman olmaması aşırı üzmüştü beni.

Satıcı gamegaraj değil gelmez gibi bir daha indirim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

loq ların anakartı yanıyor alma kanka
Biliyorum da sanki ryzen yanmıyor denmişti.

Bu arada bilmeme rağmen kendime LOQ slmıştım.

5050daha iyi gibi de bakalım ya game garaj gibi sınuç.

İşte fiyatın adamı lazım. 😂

Korkuyorum ama alınır mı?😂
anakart yakma ho.

o fiyatın üstüne 10-15k daha ekleyip Asus'un 5050'li olanını alabilir sende haklısın bütçeye göre fp laptop attım ben 4050 almaktansa aynı paranın az üstüne 5050 alırdım
reis aynı paranın az üstüne dediğin adamın bütçesinin 10k üstünü atmışsın sçkjfhvbjksdfçhbgjv

• Hahaha
Reaksiyonlar: Enco
Butce 45kya çıkarsa bu alınır.
Çıkmazsa attığınız Victus 15 de alınabilir ama limitli gpu ile geliyor ve ısınan bir cihaz.

Attığın loq 9. Nesil, anakart yanma sorunu var alınmaz, benim attığım 10. Nesil ve bu sorun çözülmüş olarak gözüküyor. Aylardır anakart yanma sorunu çıkmadı

Hall sensörü Victus 16larda var. 15lerde bu sorun yok ama tek ssd girişi var ve limitli gpuyla geliyor, sıcak çalışan bir model. Fiyatı uygunsa alınabilir.

O çoktan kaçtı ve kart limitimin o zaman olmaması aşırı üzmüştü beni.

Satıcı gamegaraj değil gelmez gibi bir daha indirim.

Biliyorum da sanki ryzen yanmıyor denmişti.

Bu arada bilmeme rağmen kendime LOQ slmıştım.
9. Nesil loqlarda da ryzen yanıyor ama intele gore daha az yanıyor. Ben 1 yıldan uzun süredir kullanıyorum, hiç sorun yaşamadım. Soğutması vs cok güzel bir cihaz, 10. Nesili fiyatı uygunsa gönül rahatlığı ile alınır

anakart yakma ho.

reis aynı paranın az üstüne dediğin adamın bütçesinin 10k üstünü atmışsın sçkjfhvbjksdfçhbgjv
9 taksit yapılıyor 1tb birde o yüzden attım keyfine göre alsın istediğini

Butce 45kya çıkarsa bu alınır.
Çıkmazsa attığınız Victus 15 de alınabilir ama limitli gpu ile geliyor ve ısınan bir cihaz.

Attığın loq 9. Nesil, anakart yanma sorunu var alınmaz, benim attığım 10. Nesil ve bu sorun çözülmüş olarak gözüküyor. Aylardır anakart yanma sorunu çıkmadı

Hall sensörü Victus 16larda var. 15lerde bu sorun yok ama tek ssd girişi var ve limitli gpuyla geliyor, sıcak çalışan bir model. Fiyatı uygunsa alınabilir.

9. Nesil loqlarda da ryzen yanıyor ama intele gore daha az yanıyor. Ben 1 yıldan uzun süredir kullanıyorum, hiç sorun yaşamadım. Soğutması vs cok güzel bir cihaz, 10. Nesili fiyatı uygunsa gönül rahatlığı ile alınır
Teşekkür ederim hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,117
Üyeler
192,612
Son üye
Tyravex
Geri