Sizi varya bir ada açıp oraya kapatmak lazım ki üreyip çoğalmayın en azından önümüzdeki nesiller kurtulur sizin gibi insanlardan.Kız arkadaşım saçını kestireceğini söyledi gideceği kuaför erkekmiş ben de rahatsız oldum sonucunda her ne kadar mesleği olsa da kız arkadaşımın saçı ile uğraşıyor bu konudan bunu dile getirdim ve bana bunun doğal bir şey olduğunu söyledi siz böyle bir durumla karşılaşsaydınız tepkiniz ne olurdu
ne anlatıyosun be sen herkesı kendın gıbı rahat goremessın senı kapatalım ama cok ıstersenSizi varya bir ada açıp oraya kapatmak lazım ki üreyip çoğalmayın en azından önümüzdeki nesiller kurtulur sizin gibi insanlardan.
Rahat olmakla ne alakası var Allahın geri kalmışı , insanlar saç kesiyor ona bile kötü niyetle bakıyorsunuz , herkesi kendiniz gibi sanmazsanız aslında sorun yok ortada.ne anlatıyosun be sen herkesı kendın gıbı rahat goremessın senı kapatalım ama cok ıstersen
hahahahahahahaha sen sevdıgın kadının saclarını dokundur baska erkege ya bıde gerı kalmıs dıyo herkesın kendı tercıhı kardesım benım. ustte adamı yargılama hakkın felan yok sen rahatsın o degıl bu kadar basıt ınsanların kıskanclık sevıyesı degısebılır bu gorecelı bırseydır ulkeyı felan kurtarırsın sen o zaman bu kadar ılerı kafaysan hadı hayırlısıRahat olmakla ne alakası var Allahın geri kalmışı , insanlar saç kesiyor ona bile kötü niyetle bakıyorsunuz , herkesi kendiniz gibi sanmazsanız aslında sorun yok ortada.
Ya bir git Allah rızası için ya saçını dokundur diyor , işsizlikten kafayı yemişsiniz siz dinle imanla o yüzden aslında dediğin şey sana göre çok normalmış geliyor o yüzden bana geniş diyorsun ben geniş değilim kardeşim sen yobazsın.hahahahahahahaha sen sevdıgın kadının saclarını dokundur baska erkege ya bıde gerı kalmıs dıyo herkesın kendı tercıhı kardesım benım. ustte adamı yargılama hakkın felan yok sen rahatsın o degıl bu kadar basıt ınsanların kıskanclık sevıyesı degısebılır bu gorecelı bırseydır ulkeyı felan kurtarırsın sen o zaman bu kadar ılerı kafaysan hadı hayırlısı
ben yobaz degılım kanka. yok sapkın dusunceymıs yok bırlıkte olmakmıs karsıdakı erkek ısterse kor olsun ısterse cınsel bır yonelımı olmasın yınede sacına dokunamaz ben soylemıyorum Allah soyluyor. herkes buna uymak zorundamı hayır herkes musluman degıl ya da herkes ayetlerı tam anlamıyla yerıne getırmıyo sen kafana gore ınsanlara yobaz dıyemessın kurandakılerı uygulamak yobazlık degıldır. ısın dın kısmını gectım ınsanlar sevdıgı ınsanı kıskanabılır bu ılerı duzeyde olabılır kısıden kısıye degısır sen kafana gore yok yobaz yok gerı kalmıs yok adaya kapatalım dıyemessın kendı ıq sevıyenle ınsanları yargılamaYa bir git Allah rızası için ya saçını dokundur diyor , işsizlikten kafayı yemişsiniz siz dinle imanla o yüzden aslında dediğin şey sana göre çok normalmış geliyor o yüzden bana geniş diyorsun ben geniş değilim kardeşim sen yobazsın.
Saç kestirmek dünyanın en normal işi ama senin gibilere göre sanki gidip birlikte olacaklarmış gibi , sapkın düşünceleriniz yüzünden normal insanlar geniş olmuyor dünya sizin etrafınızda dönmüyor.
Azıcık farklı uğraşlar bulun da yobazlıktan çıkın biraz.