Atma. Boşver.Bu aralar yaşadığım bir sorun.Birisiyle çok az konuştum sadece.Mesajların sürekliliği yok.Yani ben 11 de attıysam o iki saat sonra falan anca bakıyor.Bir şekilde isnstagramını istedim ama henüz bir şey yazamadım.
boşverilecek birisi değil beAtma. Boşver.
Hocam şuan yazdayız eğer evde değil tatilde falansa geç yazması olabilir ama yaptığı bir şey yokken boşken geç yazıyorsa bil ki olmaz. Uğraşma boşuna. Zaten o sana yazmamış. İstemiyor demek ki.boşverilecek birisi değil be
deme be ne yapcam yakanka sen yedek listesindesin şuan
üzdü be hocam,yazmayım mı senceben atmıştım, 1,5 yıl boş bir emekten başka bir işe yaramadı. Sonunda ölümden beter oldum, atma.![]()
türk değilse zaten hemen uza tokatlamasın sonra senideme be ne yapcam ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bir de söylemeyi unuttum kız türk değil bir şey değiştirir mi bilmem ama
Yazma.üzdü be hocam,yazmayım mı sence
bi tokat ta türk olmayandan yeriz en kötütürk değilse zaten hemen uza tokatlamasın sonra seni
Hayatını bizim önerilerimiz ile şekillendirirsen senin hayatın mı olur sorgulaman gerekir. Aranızda ki ilişkiyi, beklentilerinizi vesaire hiç bir şeyi biz bilmediğimiz için. Kalbinden nasıl geliyorsa öyle yap, olabilecek her ihtimali de göze alarak yapmak zorundasın.üzdü be hocam,yazmayım mı sence
doğru hocam teşekkür ederim.Yine de kendim tecrübelemeden tecrübe etmişlere sormak istedimHayatını bizim önerilerimiz ile şekillendirirsen senin hayatın mı olur sorgulaman gerekir. Aranızda ki ilişkiyi, beklentilerinizi vesaire hiç bir şeyi biz bilmediğimiz için. Kalbinden nasıl geliyorsa öyle yap, olabilecek her ihtimali de göze alarak yapmak zorundasın.