KIZA ATILACAK İLK MESAJ

melilover

80+
Reaksiyon skoru
1
Bu aralar yaşadığım bir sorun.Birisiyle çok az konuştum sadece.Mesajların sürekliliği yok.Yani ben 11 de attıysam o iki saat sonra falan anca bakıyor.Bir şekilde isnstagramını istedim ama henüz bir şey yazamadım.

kanka sen yedek listesindesin şuan

boşverilecek birisi değil be
Hocam şuan yazdayız eğer evde değil tatilde falansa geç yazması olabilir ama yaptığı bir şey yokken boşken geç yazıyorsa bil ki olmaz. Uğraşma boşuna. Zaten o sana yazmamış. İstemiyor demek ki.

ben atmıştım, 1,5 yıl boş bir emekten başka bir işe yaramadı. Sonunda ölümden beter oldum, atma. ;)

deme be ne yapcam ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir de söylemeyi unuttum kız türk değil bir şey değiştirir mi bilmem ama
türk değilse zaten hemen uza tokatlamasın sonra seni

üzdü be hocam,yazmayım mı sence
Hayatını bizim önerilerimiz ile şekillendirirsen senin hayatın mı olur sorgulaman gerekir. Aranızda ki ilişkiyi, beklentilerinizi vesaire hiç bir şeyi biz bilmediğimiz için. Kalbinden nasıl geliyorsa öyle yap, olabilecek her ihtimali de göze alarak yapmak zorundasın.

Hayatını bizim önerilerimiz ile şekillendirirsen senin hayatın mı olur sorgulaman gerekir. Aranızda ki ilişkiyi, beklentilerinizi vesaire hiç bir şeyi biz bilmediğimiz için. Kalbinden nasıl geliyorsa öyle yap, olabilecek her ihtimali de göze alarak yapmak zorundasın.
doğru hocam teşekkür ederim.Yine de kendim tecrübelemeden tecrübe etmişlere sormak istedim

Geri