yusuferenx
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Dostlar kulaklık almayı düşünüyorum. İki model arasında 1 aydan beri gidip geliyorum, Gamepower Kizaru ve Gamepower Mihawk. Sizce hangisini alayım ?
İkisinide alma ikisindede dip ses sorunu varDostlar kulaklık almayı düşünüyorum. İki model arasında 1 aydan beri gidip geliyorum, Gamepower Kizaru ve Gamepower Mihawk. Sizce hangisini alayım ?
ayrıca soran çok fazla oluyor oyunda etkiliyor mu diye, etkilemiyor. dışarıdan gelen sesler ayrıyeten bastırılıyor. hiç bişey duymuyorumkizaru bende var pasif gürültü engelleyiciye benzeyen bir dip ses var doğru. ama ben rahatım kulaklığımı uzun yıllar değişmeyi düşünmüyorum. ama herkes drop plus öneriyorsa vardır bi bildikleri.
Gürültü engelleyici bulunuyor mu?kizaru bende var pasif gürültü engelleyiciye benzeyen bir dip ses var doğru. ama ben rahatım kulaklığımı uzun yıllar değişmeyi düşünmüyorum. ama herkes drop plus öneriyorsa vardır bi bildikleri.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ayrıca soran çok fazla oluyor oyunda etkiliyor mu diye, etkilemiyor. dışarıdan gelen sesler ayrıyeten bastırılıyor. hiç bişey duymuyorumama bilen bilir rainbow six oynuyorum gold-plat elom var. ses kasmada yardımı büyük. James Donkey'nin pahalı kulaklığı olan arkadaşlarımdan daha iyi duyuyorum. bunun açıklamamnın yeri değil fakat kizaru yorumuna bakmak isteyen görür
1 senedir drop plus kullanıyorum çok iyi çok rahatDostlar kulaklık almayı düşünüyorum. İki model arasında 1 aydan beri gidip geliyorum, Gamepower Kizaru ve Gamepower Mihawk. Sizce hangisini alayım ?
şuanki fiyatına göre ben de böyle söylerim. 389 gibi bi fiyat gözüküyor. çok fazla ben 315 gibi bişeye almıştım taa bilmem ne zamanKizaru'yu kullanmıştım ve çok sıkıntı yaşattırmıştı bana. Mihawk nasıldır bilemem ama o fiyatlara Drop Plus veya indirimden HS50 Pro alırdım ben olsam.
resmen yok ama dediğim gibi dip ses denen bi sorunu var. internette gezinirken hiç ses açık değilken anlaşılıyorGürültü engelleyici bulunuyor mu?
Gürültü engelleyici bulunuyor mu?
Kizaru'yu kullanmıştım ve çok sıkıntı yaşattırmıştı bana. Mihawk nasıldır bilemem ama o fiyatlara Drop Plus veya indirimden HS50 Pro alırdım ben olsam.
1 senedir drop plus kullanıyorum çok iyi çok rahat
Beyler konu 2020nin konusu yazmayın. Hortlatmışsınız konuyuşuanki fiyatına göre ben de böyle söylerim. 389 gibi bi fiyat gözüküyor. çok fazla ben 315 gibi bişeye almıştım taa bilmem ne zaman
resmen yok ama dediğim gibi dip ses denen bi sorunu var. internette gezinirken hiç ses açık değilken anlaşılıyor
Farketmemişim kb forum listesinde görünce yazdımBeyler konu 2020nin konusu yazmayın. Hortlatmışsınız konuyu