Saturn
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 981
Kızla öncesinden 2.5 ay kadar konuşmuştuk ve yine aynı bu şekil soğuk yaptı bunun tepkisini yaptığımda ise engel yemiştim. 5 ay sonra engeli açtı yazdı.Diğer kızlarla konuşabilirdim ama bilmiyorum onda takılı kaldım.Engeli açtı yazdı vs. derken öncekinden çok daha ilerletmiştik bana güzel reelslee atıyordum o da bana; buluşuyorduk sarılıyorduk.Bazen arkadaşlarımın sevgilisi yapsa şüphelen diyeceğim davranışlar yaptı ama bilmiyorum anın büyüsünden çok irdelemedim.5 gündür yine aynı engelden önceki soğuk ve demin önce kardeşine sordum uyudu mu diye ve mesajları bilerek görmezden geldiğini öğrendim.Hesabımda kız bile yok sadece o , yanlış bir tane hareket yapmadım ve yine o soğuk.Evde ama her mesaja ya 1 2 saat sonra ya 40 45dk sonra çok nadir anında dönüyor mesaja.Birde bu dediğim olaylar sınav senemde yaşanıyor.Oturup ağlamak istiyorum saatlerce bu kadar zaman ayırdığım , ilgi gösterdiğim kişi o kadar güzel reelsler,sözlerden sonra nasıl böyle davranabiliyor ve yani seni bir kere o hatanı affetmişim ve sen aynı şeyi yine bana yapıyorsun.Kendime bakıyorum acaba yakışıklı mı gelmiyorum ona diye boyum uzun,çevrem yakışıklı diyor.Artık kendimi sorgulamaya başladım,rahat uyku uyuyamıyorum. Ne yapmalıyım bu durumda lütfen yardımcı olun