🇹🇷Kızılay Kan Bağışı Yapanlara Kamp Sandalyesi Hediye Veriyor🩸

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Dostum konuyu tartışmak için açmadım niye üstüme bu şekilde geliyorsun anlamadım kimseyi savunmuyorumda sadece bu şekilde bir kampanya yapılmış bunu duyurdum olay bu sen kan verirsin vermezsin bizi bağlamaz konuyu kirletmenin manası yok
Hocam arkadaşların sana bu kadar tepki vermesinin sebebi biraz savunur gibi konuşmuşsun zaten bu olay insanlar için çok hassas bir mevzu bu sebeple bu konu açılınca insanlar direkt geriliyor.

Dostum konuyu tartışmak için açmadım niye üstüme bu şekilde geliyorsun anlamadım kimseyi savunmuyorumda sadece bu şekilde bir kampanya yapılmış bunu duyurdum olay bu sen kan verirsin vermezsin bizi bağlamaz konuyu kirletmenin manası yok
Bende tartışmak için yazmadım, konuyu tartışmaya çeviren sensin. Kızılay'da yapılan şeylerden sonra ailece kan bağışı yapmadığımızı belirttim, ardından sende kurumu suçlamamak gerektiğini savunuyorsun. Kanları satan Kızılay, deprem zamanı depremzedelere çadır satan Kızılay, ama genele bakınca bir kişinin yaptığı hata öyle mi? Bu olaylar zaten iç detayına inildiği için ortaya çıktı, bu tarz rezillikleri yapan bir kurumu savunursan üstüne de gelinir.

Dostlar 1 hafta önce kan verdim çanta vermişlerdi şimdi tekrar kan verdiğim yerde işim vardı bu sefer kamp sandalyesi veriyorlar bilginize

İstanbul Anadolu yakasında durum bu şekilde sizlerde durumlar nasıl bilmiyorum ama bence aynıdır diye tahmin ediyorum

Dipnot: Lütfen konuyu siyasi yerlere çekmeyin konu dışı yorum yapmayın reportlanacaktır.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
iyimiş

Yoksa konuyu açma amacının kötü olmadığını çok çok iyi anlıyoruz.

Bende tartışmak için yazmadım, konuyu tartışmaya çeviren sensin. Kızılay'da yapılan şeylerden sonra ailece kan bağışı yapmadığımızı belirttim, ardından sende kurumu suçlamamak gerektiğini savunuyorsun. Kanları satan Kızılay, deprem zamanı depremzedelere çadır satan Kızılay, ama genele bakınca bir kişinin yaptığı hata öyle mi? Bu olaylar zaten iç detayına inildiği için ortaya çıktı, bu tarz rezillikleri yapan bir kurumu savunursan üstüne de gelinir.
Ya arkadaş kanıtın varmı diyecem boşa demiş olacam neyse konuyu uzatmiyorum (kanittan kastım resmi belgeli damgalı)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yoksa konuyu açma sebebini çok iyi anlıyoruz.
Aynen dostum sponsorluk aldım:) @Mehmet Yılmaz beni biliyorsun yani bilmiyorumki ne demeli arkadaşa 😃

Ya arkadaş kanıtın varmı diyecem boşa demiş olacam neyse konuyu uzatmiyorum (kanittan kastım resmi belgeli damgalı)

Aynen dostum sponsorluk aldım:) @Mehmet Yılmaz beni biliyorsun yani bilmiyorumki ne demeli arkadaşa 😃
Dostum kötü bir şey demedim bana neden yükseliyorsun. Hatta yanlış anlaşılmamak için özellikle cümlelerimi düzenledim.

Uygunsuz davranış
KANITIN VARMI MI? DALGA MI GEÇİYORSUN SEN? Senelerdir bu forumdayım, Mehmet abi isterse banlayabilir beni ama sen gerçekten kuş beyinli bir embesilsin.

Dostum kötü bir şey demedim bana neden yükseliyorsun. Hatta yanlış anlaşılmamak için özellikle cümlelerimi düzenledim.
Konuyu açtığıma pişman oldum :) bukadarli yeterli bence hocam sizin içinde benim içinde

KANITIN VARMI MI? DALGA MI GEÇİYORSUN SEN? Senelerdir bu forumdayım, Mehmet abi isterse banlayabilir beni ama sen gerçekten kuş beyinli bir embesilsin.
Realde bunu soyleme cesaretin varsa söyle tek diyeceğim bu sana

Hocam kuzenim Hatay’da depremzedeydi çadırları parayla sattılar hatta o kadar düştülerki hem Kızılay Hemde haber kanalları bazı ölmüş kişileri bile canlı kurtulmuş gibi haber yaptılar gerçi ne beklersin gta kodlarını terorist kodu zanneden haber ekipleri var ciddi anlamda ülkemizin bazı önemli kişileri olmaması gereken yerde

Konuyu açtığıma pişman oldum :) bukadarli yeterli bence hocam sizin içinde benim içinde

Realde bunu soyleme cesaretin varsa söyle tek diyeceğim bu sana
Satılan çadır ve kanlardan bir miktar da sen almışsın sanırım bu kadar savunduğuna göre. Sana söyleyecek çok sözüm var ama foruma saygımdan dolayı söyleyemiyorum, umarım senle denk geliriz bir yerde de detaylıca anlatırım sana bunları.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri