Neler Yeni

Kızın giyimine laf eden yaşlı adam: Ya ben 76 yaşındayım beni tahrik ediyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,189
İsim
a l p e r
Giyimde çıplaklık baya bir öndeyse giyemez kusura bakmayın da.
Caner nasıl ki annen başörtüsü takıyorsa senin de başörtün göz kapakların, o giymiş diye bakmak zorunda değilsin. Nefsine sahip çık, kadının namusu varsa erkeğin de var. Anlaşıldı mı?

-nisay

80+ Bronze
Uygunsuz Dil
Hayatında kız eli tutmamış islamcı konuştu :) instanı ver de görelim afgan genetiğini
Kız eli tutmamış kolu geldi tüh napıcam. Yaşantım İslam'a uygun bir yaşantı değil çok fazla. Ama dini hassasiyetim var elhamdülillah sizin gibilere bu dine laf ettirtmem. Zamanında kız çocuklarını toprağa gömen herifler varken bu dinin peygamberi kendi kızını sırtında sokaklarda gezdirirmiş. O küçücük aklınla, nereden geldiği belli olmayan özgüveninle millete afgan, obez, ucube gibi kelimeler kullanman kimin daha gerici olduğunu iyi gösteriyor.

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
Ekran Alıntısı.PNG

uzun zaman önce yoksaymıştım ne yazmış bakayım dedim bakmaz olaydım

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
pantolona tahrık olan arkadaşlarını etıketle

• Hahaha
Reaksiyonlar: cici

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Gri Caner özellikleri ;
Sürekli intihar etmeyi düşünmek.
Akpli olmak.
Depresyondan çıkamayacak kadar ezik olmak.
Babası tarafından dövülmek.
Comnet kodunu kullandırana kadar her başlık altına spamlamak.
3-5tl tasarruf için xbox hesabını 5 kişiye paylaştırmak.
devamı istek üzerine gelir.
@Metil bı yenisi daha eklendi
kezban olmak
aga bu adam bi aralar millete pc öneren toplayan masum biriydi sonra niye böyle oldu ya

neptün yüksel

80+ Bronze
Caner nasıl ki annen başörtüsü takıyorsa senin de başörtün göz kapakların, o giymiş diye bakmak zorunda değilsin. Nefsine sahip çık, kadının namusu varsa erkeğin de var. Anlaşıldı mı?
Kızlarda yakışıklı erkek görünce bakıyor ama kimse bir şey demiyor.

Şunu da diyim; eğer yakışıklı bir erkek kıza baksa sorun etmiyorlar zaten yada parası.
Lakin gelgelim Türkiye'de aşırı seçici olan insanlar fakir ve tipi iyi olmayanlar yanlışlıkla baksa bile anında sapık oldukları için direkt olay oluyor.

Son düzenleme:

olci53

80+ Bronze
Kız eli tutmamış kolu geldi tüh napıcam. Yaşantım İslam'a uygun bir yaşantı değil çok fazla. Ama dini hassasiyetim var elhamdülillah sizin gibilere bu dine laf ettirtmem. Zamanında kız çocuklarını toprağa gömen herifler varken bu dinin peygamberi kendi kızını sırtında sokaklarda gezdirirmiş. O küçücük aklınla, nereden geldiği belli olmayan özgüveninle millete afgan, obez, ucube gibi kelimeler kullanman kimin daha gerici olduğunu iyi gösteriyor.
sen de kız çocuğunun kafasını taşla eziyorsun :) çok mu farklı afgan kardeş önce sen uy o uyduruk inancına sonra savun karşımda.
bu arada hala göremedik eşgalini.

neptün yüksel

80+ Bronze
sen de kız çocuğunun kafasını taşla eziyorsun :) çok mu farklı afgan kardeş önce sen uy o uyduruk inancına sonra savun karşımda.
bu arada hala göremedik eşgalini.
Niye Türkler'de çok pislik yaptı.
Buradaki sorun Türkiye zaten pislik bir ülke, diğer pisliklerin de ülkeye gelmemesi gerekirdi.

Masked Sniper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Yusuf Arda Çiftçi
Bir pencerede 76 yaşındaki şahıs haklı. Ama bu videoda haklı değil. Çünkü kızın yaşında ve sen onu öylece topluma açık alanda giyim üzerinden yargılayamazsın. 76 yaşındaki şahsa nasıl bir akılla hak verirsin diyeceklere cevabım: bir pencerede hak verdim. O pencerenin ne olduğunu da siz bulun bakam.
Rengarenk caner

Nomenstra

80+ Bronze
Bu sapıkları atacaksın içeri, bir daha daha çıkmayacak. Hatayı boyunca kimseyi görüp tahrik olmayacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,357
Üyeler
161,037
Son üye
serkan saygın
Top Bottom