Pembe pijamalı çocuk ban yemiş XD
Pembe pijamalı çocuk ban yemiş XD
Haklısın Canerim ama yeni nesile bazı şeyleri anlatmak zor, hak olarak bakarsak evet kimse karışamaz fakat mantık çerçevesinde bakacak olursak uygun olmadığını göremeyen kördür diye yorumladım.Yoo bağlar. Sadece meme uçlarının, genital bölgelerin kapalı olup diğer yerlerin açık olması kabul edilemez. O kadar da değil. Modern olacağım, çağdaş olacağım diye düştüğünüz hale bakın.
Aramızdaki hatıra cevap yazayım.Haklısın Canerim ama yeni nesile bazı şeyleri anlatmak zor, hak olarak bakarsak evet kimse karışamaz fakat mantık çerçevesinde bakacak olursak uygun olmadığını göremeyen kördür diye yorumladım.
Ben sana hak verdim, yazdığım yanlış anlaşılmadı umarımAramızdaki hatıra cevap yazayım.
Şöyle videodaki kızın giyimi aşırı bir çıplaklık içermiyor. Konudaki medya içeriği bağlamında yaşlı adam haksız. Fakat sonra mikrofon uzatıldığında söylediği şeyler gerçekten doğru. Kör olan insanların bir özelliğini söyleyeyim sana. Söylenen şeye değil söyleyen kişiye bakıyor çoğu kişi. Dini Müslüman olanlar bile böyle. Hz.Muhammed (sav) "İlim Çin'de bile olsa gidip alınız." buyurmuştur. Yani Çin'deki adamın Müslüman olmama ihtimali yüksek bunu diyerek şuna getiriyor, "İlim ilimdir. Söyleyen kişinin dini de pek önemsizdir." Buradan şu anlamı da çıkarabiliriz, ilmi aldığın kişi değil aldığın ilim önemlidir. Yani şuna getiriyorum. Üslup da önemlidir. Burada yaşlı adam bir bakımdan haklı. Ama dayının bunu dile getiriş biçimi, tonlamaları vs. yanlış.
Herkes erkeğin örtüsünün gözü olduğu savunurken kadının örtüsünün de olduğu kısmı atlamış. Yani bu konudaki çoğu insan işine geldiği gibi bazı şeyleri kesmiş, kırpmış.
Kadınların tecavüz edilmesinin nedenlerinin birisi giyimleridir. Kim ne derse desin mantıksal bir noktada buluşan herkes bunu söyler zaten. Bir ideolojiye saplantılı bir şekilde kalmış insanlar pek yararsızdır. Aslında çok konuşmak istemiyorum. Aşağıdaki video her şeyi açıklıyor.
Yok la okuduğunu anlayan kesimdeyim anladım tabi. Sadece beğeni atıp geçebilirdim.Ben sana hak verdim, yazdığım yanlış anlaşılmadı umarım
Zuahahhahahaha. Eşgal istiyor ya bir de koparıyor çocuk beni. İnsta mı verecem sana bir de kanki? Sana mı kanıtlayacaktım bir de eşgalimi? İkiye katlardım senide boşu boşuna uyarı yicez yine boş ver sen. Öyle senin gibi düşünmeyenlere afgan falan de devamke.sen de kız çocuğunun kafasını taşla eziyorsun çok mu farklı afgan kardeş önce sen uy o uyduruk inancına sonra savun karşımda.
bu arada hala göremedik eşgalini.
Bunu dediğinde gerici oluyorsun. Çok garip, aslında gerçeği söylüyorsun ama herkes yanlışa yoruyor ''sanane istediği gibi giyinir'' diyerek vatanı kurtardıklarını falan zannediyorlar. Ya yaşları yetmiyor ya da fazla gelişememişler. İnşallah birinci seçenektir.Kadınların tecavüz edilmesinin nedenlerinin birisi giyimleridir.
Yahu hani bir sınır vardır haklı deriz de abicim bildiğin normal kombin işte.
Bu ülkede kaç başörtülü tecavüze uğradı haberin var mı?Zuahahhahahaha. Eşgal istiyor ya bir de koparıyor çocuk beni. İnsta mı verecem sana bir de kanki? Sana mı kanıtlayacaktım bir de eşgalimi? İkiye katlardım senide boşu boşuna uyarı yicez yine boş ver sen. Öyle senin gibi düşünmeyenlere afgan falan de devamke.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunu dediğinde gerici oluyorsun. Çok garip, aslında gerçeği söylüyorsun ama herkes yanlışa yoruyor ''sanane istediği gibi giyinir'' diyerek vatanı kurtardıklarını falan zannediyorlar. Ya yaşları yetmiyor ya da fazla gelişememişler. İnşallah birinci seçenektir.
Bu videoda çıplak bir kişi yok konuyu saptırma ve ne yani sokakta çıplak birisine görsen tecavüz mü edeceksin senin ahlakın bu muAllah'ın dediğini yapmazsan bu şekilde dinini kitabını bilmeyen salaklarla muhattap olursun. Özgürlük deyip anadan üryan çıkarsan sokağa tecavüzde ederler, tacizde ederler, kafanı taşla da ezerler.
Bu mesajı uyarı atmayan moderatörleride selam olsun.salaklarla
Diyanet işlerin buhari nin hadislerini kabul ediyorYok canım ne 6 yaşı zigotken nişanlandı. Nesin abicim sen ateistforum ateisti misin
Ben sana ayeti atıyorum hala bir kişi diyorsun.1 kadın teşvik ediliyor diyoru
gizledikleri ziynetler, bilinsin diye ayaklarını da vurmasınlar yazıyor bu ne demek farkında mısın?Burada yanlış olan ne? Tanıdığın ve akraban görsün seni diyor? Din evin içinde makyajı uygun görüyor mesela. Kocasına güzel gözükme amaçlı. Bugünki amacı tam tersi ama evin içinde hiç bir çaba yok, dışarı çıkarken süslenip püsleniyor. Kocan mı önemli değil ya da dışarıdaki erkeklere mi daha çok önem veriyorsun? Evin içindede dışarıdada makyajla çık neden sadece dışarı çıkarken yapılıyor? Güzel gözüksünler diye mi? Hiç zannetmiyorum başkalarının bakması hoşlarına gidiyorda o yüzden. Sonra çıkıp burası özgür ülke beni taciz edemezsin diyorlar. Kocaman ultra mega ZORT.
Bunu dediğinde gerici oluyorsun. Çok garip, aslında gerçeği söylüyorsun ama herkes yanlışa yoruyor ''sanane istediği gibi giyinir'' diyerek vatanı kurtardıklarını falan zannediyorlar. Ya yaşları yetmiyor ya da fazla gelişememişler. İnşallah birinci seçenektir.
Düşün işte kardeşim ya. Kafanın içindeki boşa çalışmıyor vücutta. Kendin diyorsun bu ülkede kaç başörtülü tecavüze uğradı diye. Kadın erkekler etkilenmesin diye başörtü giyiyor ona rağmen tecavüze uğruyor. Açık seçik giyinen insanlara napar acaba bu yaratıklar düşünmüyor musun bunu hiç? Biz başörtülü kadınlara tecavüz edilmiyor demiyoruz. Bu ülkede o kadar sapık var ki başörtülü kadına tecavüz ediyor. Bizde diyoruz ki başörtüsü olana, bir şekilde kendini kapatana tecavüz eden, açık bir şekilde sokağa çıkan kadına neler yapmaz? Bu çok basit bir şey kardeşim bunu neden anlayamıyorsunuz ki? Akıl tutulması resmen.Bu ülkede kaç başörtülü tecavüze uğradı haberin var mı?
Kafanı çalıştır başörtüsü senin tecavüze uğramanı engellemiyor millet neden açık giyiniyor diyeceğimize sapıklar neden serbest diye sorsak zaten bu problemler olmayacaktı.Düşün işte kardeşim ya. Kafanın içindeki boşa çalışmıyor vücutta. Kendin diyorsun bu ülkede kaç başörtülü tecavüze uğradı diye. Kadın erkekler etkilenmesin diye başörtü giyiyor ona rağmen tecavüze uğruyor. Açık seçik giyinen insanlara napar acaba bu yaratıklar düşünmüyor musun bunu hiç? Biz başörtülü kadınlara tecavüz edilmiyor demiyoruz. Bu ülkede o kadar sapık var ki başörtülü kadına tecavüz ediyor. Bizde diyoruz ki başörtüsü olana, bir şekilde kendini kapatana tecavüz eden, açık bir şekilde sokağa çıkan kadına neler yapmaz? Bu çok basit bir şey kardeşim bunu neden anlayamıyorsunuz ki? Akıl tutulması resmen.