Neler Yeni

Kızın giyimine laf eden yaşlı adam: Ya ben 76 yaşındayım beni tahrik ediyorsun

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,241
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Yoo bağlar. Sadece meme uçlarının, genital bölgelerin kapalı olup diğer yerlerin açık olması kabul edilemez. O kadar da değil. Modern olacağım, çağdaş olacağım diye düştüğünüz hale bakın.
Haklısın Canerim ama yeni nesile bazı şeyleri anlatmak zor, hak olarak bakarsak evet kimse karışamaz fakat mantık çerçevesinde bakacak olursak uygun olmadığını göremeyen kördür diye yorumladım.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Haklısın Canerim ama yeni nesile bazı şeyleri anlatmak zor, hak olarak bakarsak evet kimse karışamaz fakat mantık çerçevesinde bakacak olursak uygun olmadığını göremeyen kördür diye yorumladım.
Aramızdaki hatıra cevap yazayım. 🥰☺️
Şöyle videodaki kızın giyimi aşırı bir çıplaklık içermiyor. Konudaki medya içeriği bağlamında yaşlı adam haksız. Fakat sonra mikrofon uzatıldığında söylediği şeyler gerçekten doğru. Kör olan insanların bir özelliğini söyleyeyim sana. Söylenen şeye değil söyleyen kişiye bakıyor çoğu kişi. Dini Müslüman olanlar bile böyle. Hz.Muhammed (sav) "İlim Çin'de bile olsa gidip alınız." buyurmuştur. Yani Çin'deki adamın Müslüman olmama ihtimali yüksek bunu diyerek şuna getiriyor, "İlim ilimdir. Söyleyen kişinin dini de pek önemsizdir." Buradan şu anlamı da çıkarabiliriz, ilmi aldığın kişi değil aldığın ilim önemlidir. Yani şuna getiriyorum. Üslup da önemlidir. Burada yaşlı adam bir bakımdan haklı. Ama dayının bunu dile getiriş biçimi, tonlamaları vs. yanlış.
Herkes erkeğin örtüsünün gözü olduğu savunurken kadının örtüsünün de olduğu kısmı atlamış. Yani bu konudaki çoğu insan işine geldiği gibi bazı şeyleri kesmiş, kırpmış.
Kadınların tecavüz edilmesinin nedenlerinin birisi giyimleridir. Kim ne derse desin mantıksal bir noktada buluşan herkes bunu söyler zaten. Bir ideolojiye saplantılı bir şekilde kalmış insanlar pek yararsızdır. Aslında çok konuşmak istemiyorum. Aşağıdaki video her şeyi açıklıyor.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,241
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Aramızdaki hatıra cevap yazayım. 🥰☺️
Şöyle videodaki kızın giyimi aşırı bir çıplaklık içermiyor. Konudaki medya içeriği bağlamında yaşlı adam haksız. Fakat sonra mikrofon uzatıldığında söylediği şeyler gerçekten doğru. Kör olan insanların bir özelliğini söyleyeyim sana. Söylenen şeye değil söyleyen kişiye bakıyor çoğu kişi. Dini Müslüman olanlar bile böyle. Hz.Muhammed (sav) "İlim Çin'de bile olsa gidip alınız." buyurmuştur. Yani Çin'deki adamın Müslüman olmama ihtimali yüksek bunu diyerek şuna getiriyor, "İlim ilimdir. Söyleyen kişinin dini de pek önemsizdir." Buradan şu anlamı da çıkarabiliriz, ilmi aldığın kişi değil aldığın ilim önemlidir. Yani şuna getiriyorum. Üslup da önemlidir. Burada yaşlı adam bir bakımdan haklı. Ama dayının bunu dile getiriş biçimi, tonlamaları vs. yanlış.
Herkes erkeğin örtüsünün gözü olduğu savunurken kadının örtüsünün de olduğu kısmı atlamış. Yani bu konudaki çoğu insan işine geldiği gibi bazı şeyleri kesmiş, kırpmış.
Kadınların tecavüz edilmesinin nedenlerinin birisi giyimleridir. Kim ne derse desin mantıksal bir noktada buluşan herkes bunu söyler zaten. Bir ideolojiye saplantılı bir şekilde kalmış insanlar pek yararsızdır. Aslında çok konuşmak istemiyorum. Aşağıdaki video her şeyi açıklıyor.
Ben sana hak verdim, yazdığım yanlış anlaşılmadı umarım :)
Dayı da eski toprak olduğundan evet konuşma ve anlatma biçimi bizim dönemimize uymuyor fakat dayının yerinde düzgünce anlatan aynı görüşte biri olsaydı haklılık payı çok daha gözle görülür olurdu

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Keşke erkek`lerede tahrik olmasalar. Türk kardeşim çıkış yolunu Amerikaya gitmekle çözmüş :blobdance: :kedi:
Ahhh Amerika ıslak hayaller

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Ben sana hak verdim, yazdığım yanlış anlaşılmadı umarım :)
Yok la okuduğunu anlayan kesimdeyim anladım tabi. Sadece beğeni atıp geçebilirdim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@RevenKalr Sadece bazı insanların boyun üstü organını kullanıp bazı şeyleri anlamasını bekliyorum.

-nisay

80+ Bronze
sen de kız çocuğunun kafasını taşla eziyorsun :) çok mu farklı afgan kardeş önce sen uy o uyduruk inancına sonra savun karşımda.
bu arada hala göremedik eşgalini.
Zuahahhahahaha. Eşgal istiyor ya bir de koparıyor çocuk beni. İnsta mı verecem sana bir de kanki? Sana mı kanıtlayacaktım bir de eşgalimi? İkiye katlardım senide boşu boşuna uyarı yicez yine boş ver sen. Öyle senin gibi düşünmeyenlere afgan falan de devamke.

Kadınların tecavüz edilmesinin nedenlerinin birisi giyimleridir.
Bunu dediğinde gerici oluyorsun. Çok garip, aslında gerçeği söylüyorsun ama herkes yanlışa yoruyor ''sanane istediği gibi giyinir'' diyerek vatanı kurtardıklarını falan zannediyorlar. Ya yaşları yetmiyor ya da fazla gelişememişler. İnşallah birinci seçenektir.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yahu hani bir sınır vardır haklı deriz de abicim bildiğin normal kombin işte.
Normal olmasa bile yani bu kadar olmaz gene de.
Adam çok ama çok hatalı.
He benim için gene laf söylemeyi haketmeyen ama o dediğim seviye artık şey gibi yani arıtk karşıdaki insanın orasını burasını (anladınız siz) net şekilde görüldüğü kıyafetlerden bahsediyorum ve o seviye kabul edelim mide bulandırır zaten de böyle laf atmalar hiçbir zaman doğru değil bence

arturo

80+ Silver
Zuahahhahahaha. Eşgal istiyor ya bir de koparıyor çocuk beni. İnsta mı verecem sana bir de kanki? Sana mı kanıtlayacaktım bir de eşgalimi? İkiye katlardım senide boşu boşuna uyarı yicez yine boş ver sen. Öyle senin gibi düşünmeyenlere afgan falan de devamke.

Bunu dediğinde gerici oluyorsun. Çok garip, aslında gerçeği söylüyorsun ama herkes yanlışa yoruyor ''sanane istediği gibi giyinir'' diyerek vatanı kurtardıklarını falan zannediyorlar. Ya yaşları yetmiyor ya da fazla gelişememişler. İnşallah birinci seçenektir.
Bu ülkede kaç başörtülü tecavüze uğradı haberin var mı?

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel
Allah'ın dediğini yapmazsan bu şekilde dinini kitabını bilmeyen salaklarla muhattap olursun. Özgürlük deyip anadan üryan çıkarsan sokağa tecavüzde ederler, tacizde ederler, kafanı taşla da ezerler.
Bu videoda çıplak bir kişi yok konuyu saptırma ve ne yani sokakta çıplak birisine görsen tecavüz mü edeceksin senin ahlakın bu mu
Bu mesajı uyarı atmayan moderatörleride selam olsun.

Yok canım ne 6 yaşı zigotken nişanlandı. Nesin abicim sen ateistforum ateisti misin
Diyanet işlerin buhari nin hadislerini kabul ediyor
Onu muhammedini sor 6 yaşında kızla ne işi varmış? Sonra neymiş araplar kızlarının yaşını ergenliğe girdikten sonra yaşı sayılmaya başlıyormuş tabi efendim bu olaya aişe nin kendisi anlatıyor.
Ben ateist değilim.
1 kadın teşvik ediliyor diyoru
Ben sana ayeti atıyorum hala bir kişi diyorsun.
Yetim kızlar hakkında adaletle muamele edemeyeceğinizden korkarsanız, beğendiğiniz, hoşunuza giden başka kadınlardan iki, üç ve dört kadın alın. Fakat bunların arasında adaleti gözetmeyeceğinizden korkarsınız o vakit bir zevceyle, yahut sahip olduğunuz cariyelerle iktifa edin. Bu, doğruluktan sapmamanıza daha yakın ve size daha uygundur.

Burada yanlış olan ne? Tanıdığın ve akraban görsün seni diyor? Din evin içinde makyajı uygun görüyor mesela. Kocasına güzel gözükme amaçlı. Bugünki amacı tam tersi ama evin içinde hiç bir çaba yok, dışarı çıkarken süslenip püsleniyor. Kocan mı önemli değil ya da dışarıdaki erkeklere mi daha çok önem veriyorsun? Evin içindede dışarıdada makyajla çık neden sadece dışarı çıkarken yapılıyor? Güzel gözüksünler diye mi? Hiç zannetmiyorum başkalarının bakması hoşlarına gidiyorda o yüzden. Sonra çıkıp burası özgür ülke beni taciz edemezsin diyorlar. Kocaman ultra mega ZORT.
gizledikleri ziynetler, bilinsin diye ayaklarını da vurmasınlar yazıyor bu ne demek farkında mısın?
Bir kadının yürüyüşünden azan bir topluma söylüyor.

Dışarı çıkarken senin için mi süsleniyor
Fjfntnfjjftnfnnfnf o kadınların evden dışarı çıkarken makyaj yapmalarının nedeni genellikle hemcinslerine karşı ego tatmini yapmaktır. Fhjffnnfjfjf
Herkesi kendin gibi azgın görme
Kimse zorla kötülük yapmaz veya azmaz sokakta çıplak bile olmayan bir kızı görüp azıyorsan o senin araplığın.

Burası her ne kadar siyasal islamci diplomasız gürcü bir kişinin elinde, içi boşaltılmış bir "demokraside" olsa hala özgürdür ve senin gibiler gidip bir kıza taciz ediyorsa o sizin sorununuzdur

Klasik müslo domuz etine görünce haram ama çıplak olmayan bir kadına bile görünce tahrik oluyorum hemen onu taciz etmeliyim sonra bana ahlaksiz diyemezsiniz gibi absürt şeyler söylüyorsunuz,boş yapma "arkadaşım", "haram" orada duruyor onun üzerine sen gidiyorsun bir kadının giyimine karışacağınıza kendinize terbiye edin, ahlaklı olun dininiz var diye ahlaklı olmuyorsunuz.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Seni bire hadsiz. Sen kim oluyorsun ki modern, demokratik, özgürlükçü Avrupa ülkelerine aykırı bir şey söylersin. Sen gericisin. Sen yobazsın. Sen şeysin işte ben de bilmiyorum. Ben de bilmiyorum çünkü ne dediğimi bilmiyorum. Çünkü ben özgürlükçüyüm ve ülkemi yüceltmek ve yükseltmek için çok çalıştım ve ülkeme fayda sağladım. Sen kimsin ki?

-nisay

80+ Bronze
Bu ülkede kaç başörtülü tecavüze uğradı haberin var mı?
Düşün işte kardeşim ya. Kafanın içindeki boşa çalışmıyor vücutta. Kendin diyorsun bu ülkede kaç başörtülü tecavüze uğradı diye. Kadın erkekler etkilenmesin diye başörtü giyiyor ona rağmen tecavüze uğruyor. Açık seçik giyinen insanlara napar acaba bu yaratıklar düşünmüyor musun bunu hiç? Biz başörtülü kadınlara tecavüz edilmiyor demiyoruz. Bu ülkede o kadar sapık var ki başörtülü kadına tecavüz ediyor. Bizde diyoruz ki başörtüsü olana, bir şekilde kendini kapatana tecavüz eden, açık bir şekilde sokağa çıkan kadına neler yapmaz? Bu çok basit bir şey kardeşim bunu neden anlayamıyorsunuz ki? Akıl tutulması resmen.

arturo

80+ Silver
Düşün işte kardeşim ya. Kafanın içindeki boşa çalışmıyor vücutta. Kendin diyorsun bu ülkede kaç başörtülü tecavüze uğradı diye. Kadın erkekler etkilenmesin diye başörtü giyiyor ona rağmen tecavüze uğruyor. Açık seçik giyinen insanlara napar acaba bu yaratıklar düşünmüyor musun bunu hiç? Biz başörtülü kadınlara tecavüz edilmiyor demiyoruz. Bu ülkede o kadar sapık var ki başörtülü kadına tecavüz ediyor. Bizde diyoruz ki başörtüsü olana, bir şekilde kendini kapatana tecavüz eden, açık bir şekilde sokağa çıkan kadına neler yapmaz? Bu çok basit bir şey kardeşim bunu neden anlayamıyorsunuz ki? Akıl tutulması resmen.
Kafanı çalıştır başörtüsü senin tecavüze uğramanı engellemiyor millet neden açık giyiniyor diyeceğimize sapıklar neden serbest diye sorsak zaten bu problemler olmayacaktı.

Top Bottom