hiç yüzyüze gelmediği yeni tanıştığı biriyle bel altı? garip
Hocam kız benim iyi niyetime bağlı olarak yaklasiyo bu konuya bence. Beni anladığı ve bana güvendiği için olduğunu düşünüyorum şahsen. Yani erkek desem değil, çünkü sesli attı ve yani kız işte daha bunun aciklamasi yok.
Ama cidden seviyo kız, ben görüyorum onu tavrından.
Bide İnsta istek kutusunu attı, 548 takip isteği vardı. Umurumda bile değil hicbiri diyo, benim güvenimi kazandı. Ama kız ciddi güven istiyo. Hani bi ara şey olmuştu İkbal adında bi kız canice öldürülmüştü
, öldürende sevgilisi yani. bi. Bi ruh hastası manyak, bütün kızların erkeğe olan güvenini altüst etti. Kız bana bu olaydan ve korkularındanda söz etti başından beri farkındayım bunun
3 Gün önce bi yorum yaptim beğeni sayim 22k olmuş,sanıyorum ya o yorumdan ya da baska yorumlarimdan kızlardan istekler ardı ardina gelmeye basladi. Benim yerimde olsanız bu kızı bırakıp o gelen isteklerden biriyle mi konusurdunuz. Bi tane kız çok güzel, adı Aleyna ve sarışın. Fake sandım hesabını defalarca kontrol ettim 2019 ayında açmış hesabı ve isim değişikliği yok hiç. Ama umrumda değil, ben gerçekten seviyorum bu kızı. Ama doğru yolda mıyım bilmiyorum.