Neler Yeni

Kızla İletişim Kurma Taktikleri

bir arkadaşından size sms attırmıştır size yakınlaşmaya çalışıyor
Hocam, konuşuyoruz hâlen ve bulusma planı var Ocak ayı içerisinde. Dün gece muhabbet öyle bi yere gitti ki, full belaltı konusuldu. Sonu ne olucak bilmiyom, Allah'ım sen bana mukayet ol.

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
Beyler bi kız yaptığım yorumdan görmüş hesabımı. Dediki yanlışlıkla attım isteği ve bildirim düşer diyede de çekmedim falan dedi. Bende dedim ki yanlışlıkla attıysan çekebilirdin o zaman falan dedim. Kızda bu kadar küçük şeylere takılma falan dedi. Daha sonra sesli olarak mesajlar attı. Kız olduğunu anladım,fakat tam olarak istediğini anlamadım. Bendeki bu karamsarlığı gördü ve isteği geri çekti. Fakat, geri çektikten sonra ben istek atsam kabul eder misin dedim. O da güldü biraz bu duruma, hani rahatsız oluyosan takiplesmeyelim benim icin sorun değil falan dedi. Ama şu an için cevap bekliyo gibi yine. Ders calisicam dedi, ben bi düşünip geliyim dedim. O da iyi edersin dedi.
Kızın takipçilerine falan baktım, bi kaç eleman var. Fakat okuduğu ünide mi bilmiyom, onun dışındakilerde kız zaten.
Oturup senle tavuk pilav yiyelim de bitti bu kadar

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
kerem erikci
Beyler bi kız yaptığım yorumdan görmüş hesabımı. Dediki yanlışlıkla attım isteği ve bildirim düşer diyede de çekmedim falan dedi. Bende dedim ki yanlışlıkla attıysan çekebilirdin o zaman falan dedim. Kızda bu kadar küçük şeylere takılma falan dedi. Daha sonra sesli olarak mesajlar attı. Kız olduğunu anladım,fakat tam olarak istediğini anlamadım. Bendeki bu karamsarlığı gördü ve isteği geri çekti. Fakat, geri çektikten sonra ben istek atsam kabul eder misin dedim. O da güldü biraz bu duruma, hani rahatsız oluyosan takiplesmeyelim benim icin sorun değil falan dedi. Ama şu an için cevap bekliyo gibi yine. Ders calisicam dedi, ben bi düşünip geliyim dedim. O da iyi edersin dedi.
Kızın takipçilerine falan baktım, bi kaç eleman var. Fakat okuduğu ünide mi bilmiyom, onun dışındakilerde kız zaten.
knk bi isteği niye bu kadar takiyon kiz evlenme teklifi mi etmiş düşünüp gelim diyon

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
Hocam, konuşuyoruz hâlen ve bulusma planı var Ocak ayı içerisinde. Dün gece muhabbet öyle bi yere gitti ki, full belaltı konusuldu. Sonu ne olucak bilmiyom, Allah'ım sen bana mukayet ol.
hiç yüzyüze gelmediği yeni tanıştığı biriyle bel altı? garip

BabaVoss7

80+ Silver
Ahmett ahmedim yapma füşme bu batağa ahmet. Bu dünya çok garip ahmettt.

hiç yüzyüze gelmediği yeni tanıştığı biriyle bel altı? garip
Hocam kız benim iyi niyetime bağlı olarak yaklasiyo bu konuya bence. Beni anladığı ve bana güvendiği için olduğunu düşünüyorum şahsen. Yani erkek desem değil, çünkü sesli attı ve yani kız işte daha bunun aciklamasi yok.
Ama cidden seviyo kız, ben görüyorum onu tavrından.
Bide İnsta istek kutusunu attı, 548 takip isteği vardı. Umurumda bile değil hicbiri diyo, benim güvenimi kazandı. Ama kız ciddi güven istiyo. Hani bi ara şey olmuştu İkbal adında bi kız canice öldürülmüştü🙁, öldürende sevgilisi yani. bi. Bi ruh hastası manyak, bütün kızların erkeğe olan güvenini altüst etti. Kız bana bu olaydan ve korkularındanda söz etti başından beri farkındayım bunun
3 Gün önce bi yorum yaptim beğeni sayim 22k olmuş,sanıyorum ya o yorumdan ya da baska yorumlarimdan kızlardan istekler ardı ardina gelmeye basladi. Benim yerimde olsanız bu kızı bırakıp o gelen isteklerden biriyle mi konusurdunuz. Bi tane kız çok güzel, adı Aleyna ve sarışın. Fake sandım hesabını defalarca kontrol ettim 2019 ayında açmış hesabı ve isim değişikliği yok hiç. Ama umrumda değil, ben gerçekten seviyorum bu kızı. Ama doğru yolda mıyım bilmiyorum.

Son düzenleme:
Top Bottom