Kızların aşkta tek derdi yakışıklı erkek mi?

Çirkin insan yoktur bakımsız insan vardır aynaya bakıp ben çirkinim diye sevgilim olmuyor hüğ diyen insanlar kendine dikkat etmeyen insanlardır.
hocam 2 gözü şaşı olan bi arkadaşım varmı kimse konuşmak istemiyordu yapabileceği bişey varmı? veya yüzünün tamamı yanan bi insan veya çenesi anormal yamuk olan insan bunlar ne bakımı yapıcak acaba?

hocam 2 gözü şaşı olan bi arkadaşım varmı kimse konuşmak istemiyordu yapabileceği bişey varmı? veya yüzünün tamamı yanan bi insan veya çenesi anormal yamuk olan insan bunlar ne bakımı yapıcak acaba?
o çirkinlik değil fiziksel engeldir benim de fiziksel engelim var yalnızlık kaderimiz yapacak bir şey yok. Engelli ile olan mutlu aşklar anca filmlerde olur.

özgüvenli olucak sporunu yapıcak sağlıklı beslenicek gerekirse olgunlaşmak için adımlar atıcak

özgüvenli olucak sporunu yapıcak sağlıklı beslenicek gerekirse olgunlaşmak için adımlar atıcak
bu da bir seçenek özgüven bir yana spor çok önemli vücudu güzel olan bir insanın kızlar ile sorun yaşayacağını düşünmem.

bu da bir seçenek özgüven bir yana spor çok önemli vücudu güzel olan bir insanın kızlar ile sorun yaşayacağını düşünmem.
burdaki olay erkeğin veya kızın kendisine yatırım yapması bir erkek spor yapıyorsa kendisine yatırım yapıyodur kendisini düşünüyordur ve spordan dolayı doğal olarak kişisel özgüveni yükselir bu durumda erkek kendisini önemseyip kendisine baktığı için doğal olarak karşı tarafıda önemser ve bakar karşı tarafta o önemsemeyi ve düşünülmeyi hissedicne farkedince doğal olarak aşık olur yani kim istemezki biri beni düşünsün önemsesin sevsin bu duyguları herkes ister ilişkide ama yakışıklıdır sevdiğini hissettiremez kız otomatik olarak bi süre sonra soğur önemli olan duygular

burdaki olay erkeğin veya kızın kendisine yatırım yapması bir erkek spor yapıyorsa kendisine yatırım yapıyodur kendisini düşünüyordur ve spordan dolayı doğal olarak kişisel özgüveni yükselir bu durumda erkek kendisini önemseyip kendisine baktığı için doğal olarak karşı tarafıda önemser ve bakar karşı tarafta o önemsemeyi ve düşünülmeyi hissedicne farkedince doğal olarak aşık olur yani kim istemezki biri beni düşünsün önemsesin sevsin bu duyguları herkes ister ilişkide ama yakışıklıdır sevdiğini hissettiremez kız otomatik olarak bi süre sonra soğur önemli olan duygular
1-2 tane ergen ***** kız yüzünden '' sadece tipe bakılıyor '' klişesi olmamalı işin gücün olsun paran olsun evin olsun sporunu yap her türlü ilişki yaşarsın. Katılıyorum senin de yorumuna.

ve tabi genç yaştaki kesim dış görünüşü maalesef daha çok önemsiyor henüz olgunlaşamadıkları için 23-24 sonrasında bu durum kalmıyor

tip kötü vücut güzel olunca ne olucak ki,tip olmadan sohbet başlamaz kız sıcak bakmaz cevap vermez kaçınır

tip kötü vücut güzel olunca ne olucak ki,tip olmadan sohbet başlamaz kız sıcak bakmaz cevap vermez kaçınır
yaştan yaşa kişiden kişiye değişir bu durum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

önemli olan kendini geliştirmen ve her daldan bir şeyinin olması sporda fitness yap mesela müzik kısmında bir enstrüman çalmayı öğren bunlar hep sana + olarak bir şeyler katar ama tabi bunların en önemli noktası kızlar için değil kendin için yapman kendin için yaparsan zaten hem mutlu olursun hemde ilişki meseleleri daha kolay olur kısacası yakışıklı yeteneksiz bir çocukmu yoksa normal ama spor yapan piyano gitar veya enstrüman çalan saygılı olgun bir çocuk mu

Olgun hatun bulursan öyle değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,320
Üyeler
185,706
Son üye
WillRise
Geri