Sadece selam yazın devamı geliyor.Ayni durum bende. Aşırı asosyalim ve nasıl bu durumdan çıkacağım bilmiyorum. Şikayetçi değilim bu durumdan ama... 4 aydır whatsapp geçmişimde hiç kız birisi ile konuşmam yok.
Sadece selam yazın devamı geliyor.Ayni durum bende. Aşırı asosyalim ve nasıl bu durumdan çıkacağım bilmiyorum. Şikayetçi değilim bu durumdan ama... 4 aydır whatsapp geçmişimde hiç kız birisi ile konuşmam yok.
kimse bana yazmadığı sürece kimseyle konuşmuyorum diyebilirim, çünkü başka işlerle uğraşıyorum (konuşmak gereksiz geliyor)Ayni durum bende. Aşırı asosyalim ve nasıl bu durumdan çıkacağım bilmiyorum. Şikayetçi değilim bu durumdan ama... 4 aydır whatsapp geçmişimde hiç kız birisi ile konuşmam yok.
var yani ama ne bileyim bu zamana kadar 1 kıza bile yazmadım kesinlikle ama o yazarsa cevap veririm. şimdi bu zamana kadar yazmadığım bir kıza halini hatrını sorarsam garipsiyecektir.ama bunu yeni tanıştığım birisinde deneyeceğimHocam İnstagram'da takip ettiğiniz kız arkadaşlarınız vardır korkmayın yazın onlara emin olun terslemiyeceklerdir.
aynısı ben de, işteBendeki sorun şu, hemçinslerimle sosyallik anlamında hiç sorunum yok, dışadönük biriyimdir, ama karşı çinsle hiç konuşmuyorum
Ya oda böyle düşünüyorsa ben şimdi yazsam garipser diye ?var yani ama ne bileyim bu zamana kadar 1 kıza bile yazmadım kesinlikle ama o yazarsa cevap veririm. şimdi bu zamana kadar yazmadığım bir kıza halini hatrını sorarsam garipsiyecektir.ama bunu yeni tanıştığım birisinde deneyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynısı ben de, işte
Öylesini bulursan arkadaşını da bana ayarlar mısınkız cs oynuyorsa, donanım bilgisi varsa konuşurum