Neler Yeni

kızlarla konuşulcak konular?

Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Yıldırım Çokça
Ayni durum bende. Aşırı asosyalim ve nasıl bu durumdan çıkacağım bilmiyorum. Şikayetçi değilim bu durumdan ama... 4 aydır whatsapp geçmişimde hiç kız birisi ile konuşmam yok. 🥲
Sadece selam yazın devamı geliyor.

TRG-Onur

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
İllaki konuşacak bir şey bulursunuz, mesela soru sorarak girin konuya ama saçma soru olmasın

Ayni durum bende. Aşırı asosyalim ve nasıl bu durumdan çıkacağım bilmiyorum. Şikayetçi değilim bu durumdan ama... 4 aydır whatsapp geçmişimde hiç kız birisi ile konuşmam yok. 🥲
kimse bana yazmadığı sürece kimseyle konuşmuyorum diyebilirim, çünkü başka işlerle uğraşıyorum (konuşmak gereksiz geliyor)

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Bendeki sorun şu, hemçinslerimle sosyallik anlamında hiç sorunum yok, dışadönük biriyimdir, ama karşı çinsle hiç konuşmuyorum

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Hocam İnstagram'da takip ettiğiniz kız arkadaşlarınız vardır korkmayın yazın onlara emin olun terslemiyeceklerdir.
var yani ama ne bileyim bu zamana kadar 1 kıza bile yazmadım kesinlikle ama o yazarsa cevap veririm. şimdi bu zamana kadar yazmadığım bir kıza halini hatrını sorarsam garipsiyecektir.ama bunu yeni tanıştığım birisinde deneyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bendeki sorun şu, hemçinslerimle sosyallik anlamında hiç sorunum yok, dışadönük biriyimdir, ama karşı çinsle hiç konuşmuyorum
aynısı ben de, işte

Son düzenleme:

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
mutlaka ortak yönün vardır onun üzerinden konuş

Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Yıldırım Çokça
var yani ama ne bileyim bu zamana kadar 1 kıza bile yazmadım kesinlikle ama o yazarsa cevap veririm. şimdi bu zamana kadar yazmadığım bir kıza halini hatrını sorarsam garipsiyecektir.ama bunu yeni tanıştığım birisinde deneyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynısı ben de, işte
Ya oda böyle düşünüyorsa ben şimdi yazsam garipser diye ?

Top Bottom