Neler Yeni

Klasik gitar önerebilir misiniz arkadaşlar ?

Teemo

80+
Bütçe kısıtlaması yoktur çalarken keyif alacağım bir gitar olmasını istiyorum ?

Wøx1N

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Ahmet Emin KUL
Bütçe kısıtlaması yoktur çalarken keyif alacağım bir gitar olmasını istiyorum ?
Yamaha al en kalitelisi o
Mesaj otomatik birleştirildi:

veya valencia al ben onu kullanıyorum

Teemo

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Teemo

80+

28554

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Bütçe sıkıntın yoksa neden bir akustik veya elektro akustik tercih etmiyorsun? Klasik bir yerden sonra sıkıyor açıkçası. Yeni fingerstyle parçalar öğrenmeye çalışırken bile perde sayısı yetmeyebiliyor.

Ek olarak ben VC204 kullanıyorum, VC204H ile tek farkı sapları sanırsam. Sesi hoş, akor basması kolay, akort tutması da fena değil ancak çok kolay çiziliyor haberin olsun.

Teemo

80+
Bütçe sıkıntın yoksa neden bir akustik veya elektro akustik tercih etmiyorsun? Klasik bir yerden sonra sıkıyor açıkçası. Yeni fingerstyle parçalar öğrenmeye çalışırken bile perde sayısı yetmeyebiliyor.

Ek olarak ben VC204 kullanıyorum, VC204H ile tek farkı sapları sanırsam. Sesi hoş, akor basması kolay, akort tutması da fena değil ancak çok kolay çiziliyor haberin olsun.
akustik gitar telleri çelik olduğu için kolay soğursun gitardan diyorlar. zevk almak istiyorum gitarla zaman geçirirken ondan akustik mi klasik mi ? hala işin içinden çıkamadım

28554

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Videolarını izle hangisini beğenirsen onu al. Bence işte şu gitarla başlanmalı ondan sonra şu alınmalı gibi düşünceler yanlış. Gerçekten öğrenmek istersen her türlü öğrenirsin.

Top Bottom