Hocam bende gitara dair hiç bir şey bilmiyorum elektro çalmak istiyorum, bulabileceğim en f/p elektro gitar hangisidir acaba? 5-6k kadar bütçelere çıkamıyorum çünkü. En azından çalmayı öğrenmek için.ileride elektroya geçmek gibi bi hedefin varsa elektrodan başlamanı öneririm. ama öyle bi amacım yok dersen önerim budur : https://www.hepsiburada.com/valenci...l-klasik-gitar-kilif-hediyeli-p-HBV00000AKZ11
hocam ucuz elektrodan kaç. midex denilen illetle başladım 2 gün sonra iade ettim. 5 6lara çıkamasanda 2.5k ya bi gitar 1k ya bi amfi çek. ucuz elektro gitar pişmanlıktır.Hocam bende gitara dair hiç bir şey bilmiyorum elektro çalmak istiyorum, bulabileceğim en f/p elektro gitar hangisidir acaba? 5-6k kadar bütçelere çıkamıyorum çünkü. En azından çalmayı öğrenmek için.
Tamam o dediğiniz fiyatlara önerileriniz nedir?hocam ucuz elektrodan kaç. midex denilen illetle başladım 2 gün sonra iade ettim. 5 6lara çıkamasanda 2.5k ya bi gitar 1k ya bi amfi çek. ucuz elektro gitar pişmanlıktır.
Tablar için ise gitaregitim.com a bakabilirsinHangi gitar ile başlarsan başla rahatlıkla diğer gitarlarıda çalabilirsin(elektroda farklı tekniklerde var).
Ben başlangıç için Midex aldım ve başlangıç için ideal. Fakat kendi teli yerine Pitbull Strings kullandım sonuçtan memnunum.
abi midex pişmanlıktır onu iade edip başka gitara geçince o nasıl gitar dedim ne konfor var ne ton var hiçbişe yokHangi gitar ile başlarsan başla rahatlıkla diğer gitarlarıda çalabilirsin(elektroda farklı tekniklerde var).
Ben başlangıç için Midex aldım ve başlangıç için ideal. Fakat kendi teli yerine Pitbull Strings kullandım sonuçtan memnunum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tablar için ise gitaregitim.com a bakabilirsin
ne tür çalıyorsunuzTamam o dediğiniz fiyatlara önerileriniz nedir?
Hocam gitar çalmayı bilmiyorum gitara dair hiç bir şey bilmiyorum sadece elektro öğrenmek istiyorum.ne tür çalıyorsunuz
elektro için demedim, klasik için dedim.abi midex pişmanlıktır
Gitarla alakalı hiçbir şey bilmiyorum. Gitar çalmayı öğrenmek istiyorum.
Başlangıç için klasik gitar önerir misiniz?
Belirli bir bütçem yok, daha doğrusu ne kadar ayırmalıyım bilmiyorum.
Arkadaşlar ilk önce klasik gitardan parmaklarınız alişsin da sonra diğer türlere geçersiniz ve benim tavsiyem sıfır almayın letgodan 2 ellere bakin paranız boşuna gitmesin 500 lira felan bulabilirsiniz birde 0 tel alirsiniz kullanırsınız. Para biriktirin sonra da elektro içinHocam bende gitara dair hiç bir şey bilmiyorum elektro çalmak istiyorum, bulabileceğim en f/p elektro gitar hangisidir acaba? 5-6k kadar bütçelere çıkamıyorum çünkü. En azından çalmayı öğrenmek için.
yanlış sormuşum kbHocam gitar çalmayı bilmiyorum gitara dair hiç bir şey bilmiyorum sadece elektro öğrenmek istiyorum.
yanlış bi öneri bana kalırsa parmaklar klasiğe alıştıktan sonra elektroya alışmak daha zor olur sıfırdan elektroyla başlamak daha iyi olur çünkü klavyelerde devasa farklar var.Arkadaşlar ilk önce klasik gitardan parmaklarınız alişsin da sonra diğer türlere geçersiniz ve benim tavsiyem sıfır almayın letgodan 2 ellere bakin paranız boşuna gitmesin 500 lira felan bulabilirsiniz birde 0 tel alirsiniz kullanırsınız. Para biriktirin sonra da elektro için
evet klasikleri iyidir akustiği midex almıştım güzeldi ama elektro gerçekten faciaydıelektro için demedim, klasik için dedim.
Ki başlangıç seviyesi için gayet uygun bir gitar.
Fakat bir Barcelona falan değil yani![]()
Death Metal çalmak istiyorumyanlış sormuşum kbne tür çalmak istiyorsunuz ve ne tür dinliyorsunuz olucaktı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yanlış bi öneri bana kalırsa parmaklar klasiğe alıştıktan sonra elektroya alışmak daha zor olur sıfırdan elektroyla başlamak daha iyi olur çünkü klavyelerde devasa farklar var.
o zaman 2 humbuckerli bi gitar bakın hocam cort x1 x4 falan o serilere bakabilirsiniz 2. elden 2500 3000 arasında vardır.Death Metal çalmak istiyorum![]()