Klasik Gitar Önerisi

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,249
Gitarla alakalı hiçbir şey bilmiyorum. Gitar çalmayı öğrenmek istiyorum.
Başlangıç için klasik gitar önerir misiniz?
Belirli bir bütçem yok, daha doğrusu ne kadar ayırmalıyım bilmiyorum.

Hocam bende gitara dair hiç bir şey bilmiyorum elektro çalmak istiyorum, bulabileceğim en f/p elektro gitar hangisidir acaba? 5-6k kadar bütçelere çıkamıyorum çünkü. En azından çalmayı öğrenmek için.
hocam ucuz elektrodan kaç. midex denilen illetle başladım 2 gün sonra iade ettim. 5 6lara çıkamasanda 2.5k ya bi gitar 1k ya bi amfi çek. ucuz elektro gitar pişmanlıktır.

hocam ucuz elektrodan kaç. midex denilen illetle başladım 2 gün sonra iade ettim. 5 6lara çıkamasanda 2.5k ya bi gitar 1k ya bi amfi çek. ucuz elektro gitar pişmanlıktır.
Tamam o dediğiniz fiyatlara önerileriniz nedir?

Hangi gitar ile başlarsan başla rahatlıkla diğer gitarlarıda çalabilirsin(elektroda farklı tekniklerde var).

Ben başlangıç için Midex aldım ve başlangıç için ideal. Fakat kendi teli yerine Pitbull Strings kullandım sonuçtan memnunum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi gitar ile başlarsan başla rahatlıkla diğer gitarlarıda çalabilirsin(elektroda farklı tekniklerde var).

Ben başlangıç için Midex aldım ve başlangıç için ideal. Fakat kendi teli yerine Pitbull Strings kullandım sonuçtan memnunum.
Tablar için ise gitaregitim.com a bakabilirsin

Tablar için ise gitaregitim.com a bakabilirsin
abi midex pişmanlıktır onu iade edip başka gitara geçince o nasıl gitar dedim ne konfor var ne ton var hiçbişe yok

Tamam o dediğiniz fiyatlara önerileriniz nedir?
ne tür çalıyorsunuz

Gitarla alakalı hiçbir şey bilmiyorum. Gitar çalmayı öğrenmek istiyorum.
Başlangıç için klasik gitar önerir misiniz?
Belirli bir bütçem yok, daha doğrusu ne kadar ayırmalıyım bilmiyorum.

Hocam bende gitara dair hiç bir şey bilmiyorum elektro çalmak istiyorum, bulabileceğim en f/p elektro gitar hangisidir acaba? 5-6k kadar bütçelere çıkamıyorum çünkü. En azından çalmayı öğrenmek için.
Arkadaşlar ilk önce klasik gitardan parmaklarınız alişsin da sonra diğer türlere geçersiniz ve benim tavsiyem sıfır almayın letgodan 2 ellere bakin paranız boşuna gitmesin 500 lira felan bulabilirsiniz birde 0 tel alirsiniz kullanırsınız. Para biriktirin sonra da elektro için

Hocam gitar çalmayı bilmiyorum gitara dair hiç bir şey bilmiyorum sadece elektro öğrenmek istiyorum.
yanlış sormuşum kb :D ne tür çalmak istiyorsunuz ve ne tür dinliyorsunuz olucaktı

Arkadaşlar ilk önce klasik gitardan parmaklarınız alişsin da sonra diğer türlere geçersiniz ve benim tavsiyem sıfır almayın letgodan 2 ellere bakin paranız boşuna gitmesin 500 lira felan bulabilirsiniz birde 0 tel alirsiniz kullanırsınız. Para biriktirin sonra da elektro için
yanlış bi öneri bana kalırsa parmaklar klasiğe alıştıktan sonra elektroya alışmak daha zor olur sıfırdan elektroyla başlamak daha iyi olur çünkü klavyelerde devasa farklar var.

elektro için demedim, klasik için dedim.
Ki başlangıç seviyesi için gayet uygun bir gitar.

Fakat bir Barcelona falan değil yani :D
evet klasikleri iyidir akustiği midex almıştım güzeldi ama elektro gerçekten faciaydı :D

yanlış sormuşum kb :D ne tür çalmak istiyorsunuz ve ne tür dinliyorsunuz olucaktı

yanlış bi öneri bana kalırsa parmaklar klasiğe alıştıktan sonra elektroya alışmak daha zor olur sıfırdan elektroyla başlamak daha iyi olur çünkü klavyelerde devasa farklar var.
Death Metal çalmak istiyorum :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,100
Üyeler
188,697
Son üye
gt3yuprs
Geri