Klasik Minecraft vs RTX Minecraft.

Ne alaka? Bence teknolojiye ayak uydurmak gerek 5.5 senedir oynuyorum.
Oyuna havasını katan gerçekçiliği değil o klasik hava yani ne bilim RTX çok farklı bir aura katıyor zaten çoğu kişide klasik hali seçiyor ama tabii benim yazdığıma bakma sen onu takılmak için yazıyorum. 😊

oyunun grafikleri dünyanın çekirdeğinden ozon tabakasının kabuğuna uçtu ne diyorsunuz siz bence aşırı iyi. :D

oyunun grafikleri dünyanın çekirdeğinden ozon tabakasının kabuğuna uçtu ne diyorsunuz siz bence aşırı iyi. :D
Hahahahah😁 ben normalde GTX 1660 super alacaktım tabi ki aklımda rtx Minecraft oynamak var dı babamı ikna etmeye çalışıyordum televizyondan Minecraft rtx modunu gösteren videoyu açtım
Sadece videonun başındaki before afteri gösterdim baba dedim rtx 2060 alirsam bu şekilde oynayacağım gerçekten almak lazımmış deyip limiti arttırdı sağ olsun canım babam😭

• Üzgün
Reaksiyonlar: cici
Hahahahah😁 ben normalde GTX 1660 super alacaktım tabi ki aklımda rtx Minecraft oynamak var dı babamı ikna etmeye çalışıyordum televizyondan Minecraft rtx modunu gösteren videoyu açtım
Sadece videonun başındaki before afteri gösterdim baba dedim rtx 2060 alirsam bu şekilde oynayacağım gerçekten almak lazımmış deyip limiti arttırdı sağ olsun canım babam😭

direkt bu videoyu da gösterebilirdin ben de çok eskiden ilk crackli çıktığı zamanlardan beridir sanırım tam hatırlamıyorum rahat 5 yıldır oynuyordum ama şu RTX efsane hatta RTX'in nasıl bir şey olduğunu burada daha iyi anlatmıştı yanlış hatırlamyıorsam. :D:D:D:D:D:D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

L** efsane ya bu ne cidden bambaşka oyun gibi gidip klasiği RTX'e tercih eden de ne bilym :D

direkt bu videoyu da gösterebilirdin ben de çok eskiden ilk crackli çıktığı zamanlardan beridir sanırım tam hatırlamıyorum rahat 5 yıldır oynuyordum ama şu RTX efsane hatta RTX'in nasıl bir şey olduğunu burada daha iyi anlatmıştı yanlış hatırlamyıorsam. :D:D:D:D:D:D
Babama bazen bakiyorum değişik bir şive ile rtx 2060 diyorum babam dönüp rtx mıdır mtx mıdır 2970 mıdır ne ise al şunu bende sende kurtulalım diyor 😁😁
Eskiden Minecraft evini Minecraft shaderli oynarken izliyordum onun shaderini bulup kurup 10fps de oynamaya çalışmıştım hatta o kadar sevmiştim ki Minecraft'ti pencere moduna alıp küçültüp o sekilde 30fps oynamıştım 😪

• Üzgün
Reaksiyonlar: cici
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,895
Üyeler
198,653
Son üye
yiğit yüksek

Geri