Klasik Minecraft vs RTX Minecraft.

Ben 1.8.9 fast grafiklere alıştım rtx bana uzaydan inen bir şey gibi geliyor :D

Bence RTX ışıkları çok abartmış ve ev içi çok karamsar gri gözüküyor, aynı grafikleri zaten shader ile alabiliyorduk. Şuan EXTREME Shader kullanıyorum sabit 90 fps oynuyorum. Çok daha güzel gözüküyor grafikler. En iyisi böyle oluyor bence. Kartınız iyiyse shader ile oynayın.

Bence RTX ışıkları çok abartmış ve ev içi çok karamsar gri gözüküyor, aynı grafikleri zaten shader ile alabiliyorduk. Şuan EXTREME Shader kullanıyorum sabit 90 fps oynuyorum. Çok daha güzel gözüküyor grafikler. En iyisi böyle oluyor bence. Kartınız iyiyse shader ile oynayın.
RTX bütün shadderlardan daha iyi ama KUDA,SEUS gibi shadderlar RTX kadar iyi neredeyse.

RTX bütün shadderlardan daha iyi ama KUDA,SEUS gibi shadderlar RTX kadar iyi neredeyse.
Bence değil, dışarıdaki grafikler her shaderda da rtxde de aynı sayılır neredeyse. Ev içerisinde ise gölge falan olayı bozup karamsar yapmış bence. RTX'in tek güzel olayı bazı blokların parlaması olmuş o kadar bence. Şuan Sildur's shader kullanıyorum gayet iyi.

Shader minecraft daha iyi. :D

Aynen katılıyorum. Shader ile çok daha güzel oluyor. Benim evden bir kare :) (Sildurs Vibrant shader)

Farkı şöyle göstereyim:

Base Profile Screenshot 2020.05.25 - 22.06.51.27.png
Minecraft Screenshot 2020.05.25 - 22.10.29.20.webp

Ben RTX i tercih ederdim açıkçası 😁

Grafik bakımından sormuyorum.
Sizce Klasik olan mı daha iyi yoksa RTX olan mı?

Bence Minecrafta RTX Gitmemiş.
Hocam neden hep savaş çıkartıcak konular açıyorsunuz ?:D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Grafik bakımından sormuyorum.
Sizce Klasik olan mı daha iyi yoksa RTX olan mı?

Bence Minecrafta RTX Gitmemiş.
Hocam neden hep savaş çıkartıcak konular açıyorsunuz ?:D

Klasikten vazgeçen ya velettir ya da çocukluğuna ihanet etmiştir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,895
Üyeler
198,653
Son üye
yiğit yüksek

Geri