RTX bütün shadderlardan daha iyi ama KUDA,SEUS gibi shadderlar RTX kadar iyi neredeyse.Bence RTX ışıkları çok abartmış ve ev içi çok karamsar gri gözüküyor, aynı grafikleri zaten shader ile alabiliyorduk. Şuan EXTREME Shader kullanıyorum sabit 90 fps oynuyorum. Çok daha güzel gözüküyor grafikler. En iyisi böyle oluyor bence. Kartınız iyiyse shader ile oynayın.
Bence değil, dışarıdaki grafikler her shaderda da rtxde de aynı sayılır neredeyse. Ev içerisinde ise gölge falan olayı bozup karamsar yapmış bence. RTX'in tek güzel olayı bazı blokların parlaması olmuş o kadar bence. Şuan Sildur's shader kullanıyorum gayet iyi.RTX bütün shadderlardan daha iyi ama KUDA,SEUS gibi shadderlar RTX kadar iyi neredeyse.
Aynen katılıyorum. Shader ile çok daha güzel oluyor. Benim evden bir kareBence RTX ışıkları çok abartmış ve ev içi çok karamsar gri gözüküyor, aynı grafikleri zaten shader ile alabiliyorduk. Şuan EXTREME Shader kullanıyorum sabit 90 fps oynuyorum. Çok daha güzel gözüküyor grafikler. En iyisi böyle oluyor bence. Kartınız iyiyse shader ile oynayın.
Aynısın EXTREME versiyonunu kullanıyorum, gayet güzel.Aynen katılıyorum. Shader ile çok daha güzel oluyor. Benim evden bir kare(Sildurs Vibrant shader)
Alıntıyı görüntüle
Hocam neden hep savaş çıkartıcak konular açıyorsunuz ?Grafik bakımından sormuyorum.
Sizce Klasik olan mı daha iyi yoksa RTX olan mı?
Bence Minecrafta RTX Gitmemiş.
Hocam neden hep savaş çıkartıcak konular açıyorsunuz ?Grafik bakımından sormuyorum.
Ne alaka? Bence teknolojiye ayak uydurmak gerek 5.5 senedir oynuyorum.Klasikten vazgeçen ya velettir ya da çocukluğuna ihanet etmiştir.
O zaman cocukluguma ihanet ediyorumKlasikten vazgeçen ya velettir ya da çocukluğuna ihanet etmiştir.
onu bunu geç 1.9 da oyun mahvolduGrafik bakımından sormuyorum.