S SalihGo 80+ Katılım 6 Şubat 2025 Mesajlar 1 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Salih Apaydın Bugün, 20:16 #1 Merhabalar klavye almayı düşünüyorum, alırsam mekanik alacağım. Bütçem 2000-3000 arası ne alabilirim oyun için alıyorum. Switchlerin ne farkı oluyor bilgisi olan yazabilir mi? Bir de Vatan'dan alınır mı
Merhabalar klavye almayı düşünüyorum, alırsam mekanik alacağım. Bütçem 2000-3000 arası ne alabilirim oyun için alıyorum. Switchlerin ne farkı oluyor bilgisi olan yazabilir mi? Bir de Vatan'dan alınır mı
C Cakrash 80+ Bronze Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 1,919 Dahası Reaksiyon skoru 737 İsim Musa Topçu Bugün, 20:17 #2 vatandan alınmaz iyzico kampanyaları ile uyguna geliyor AKKO 5075B Plus Dracula Castle Dracula Switch RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye 75 Düzen RGB Arka Aydınlatma Çoklu Modlar (Bluetooth 5.0, 2.4Ghz ve Type-C) Çalışırken Değiştirilebilir Soket Akko Cloud Yazılımını Destekler: Mac/Win/Web 5075B Plus Dracula Castle… www.gaming.gen.tr
vatandan alınmaz iyzico kampanyaları ile uyguna geliyor AKKO 5075B Plus Dracula Castle Dracula Switch RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye 75 Düzen RGB Arka Aydınlatma Çoklu Modlar (Bluetooth 5.0, 2.4Ghz ve Type-C) Çalışırken Değiştirilebilir Soket Akko Cloud Yazılımını Destekler: Mac/Win/Web 5075B Plus Dracula Castle… www.gaming.gen.tr