Neler Yeni

Klavye Almak İçin Bütçe Önerisi

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
peki bu bahsettiğim idarelik klavye için bu alınır mı
trde kimse görmemiş bile glb
Bence cok da iyi bi klavye degil fiyatina gore max 400 500 eder bebnnce

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
peki bu bahsettiğim idarelik klavye için bu alınır mı
trde kimse görmemiş bile glb
Outemu Gaote switchleri var gibi duruyor alınabilir Redragon Kumara K552 ile aynı switchlerdir büyük ihtimalle.

Build quality konusunda bilemeyeceğim. Ama deepcool güzel denilebilecek bir markadır, çokta kalitesiz ürün yapacağını sanmam.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Ya ben şimdi 1 2 gündür klavye bakıyorum. Ama bakıyorum. Elimde belli bir miktar para var, 1-1.5k gibi bir mebla. Ama bu meblaya düzgün bir klavye de gözüme hiç çar
pmıyor. Üstüne bir miktar daha aileden istesem artı bir yandan biriktirsem, öylece direkt uzun ömürlü bir klavye mi alsam; ya da 600 700₺'ye idarelik böyle 1 2 yıllık bir klavye çeksem kullanırken bir yandan biriktirsem, ne kadar biriktiyse de onunla bişiyler alsam. Sizce ne yapayım,?

Ha birde klavye önerebilirsiniz 1.5k bütçeye. 7 8'e de çıkabilirim. Hatta belki 2k da olabilir.
Hocam o meblaya çok güzel bir klavye alınır. Ben olsam direk Apex 3 alırdım.

Farway

80+ Silver
Alt tarafı klavye 2.5 senedir Rampage kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim al o kadar iyi msrkaların klavyelerindrm dostum kasma bu kadar hâla 50 liralık klavyeyle esporcu olanlar var.

ubeyeyeyeyeyeyeyeye

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ubeydullah Can
Outemu Gaote switchleri var gibi duruyor alınabilir Redragon Kumara K552 ile aynı switchlerdir büyük ihtimalle.

Build quality konusunda bilemeyeceğim. Ama deepcool güzel denilebilecek bir markadır, çokta kalitesiz ürün yapacağını sanmam.
yabu nası
bütün klavyeleri tavaf ediyom

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
yabu nası
bütün klavyeleri tavaf ediyom
Yay sesi var bunda. Alınmaz.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Alt tarafı klavye 2.5 senedir Rampage kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim al o kadar iyi msrkaların klavyelerindrm dostum kasma bu kadar hâla 50 liralık klavyeyle esporcu olanlar var.
Bak ben de 6 yıldır Rampage mouse'u kullanıyorum, daha yeni SteelSeries aldım o da sıkıldığımdan, hala çalışıyor diğeri. İmkanın varsa al ama yoksa çok da takmaya gerek yok yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada bence o kadar para veriyorsan bilek destekli, malzeme kalitesi fln düzgün bir şey al hocam.

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
739
İsim
Abdullah

Bu modellerden birini alayım diyorum bende çok aşırı saçma geliyor klavyeye verilen paralar

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,466
İsim
Emre
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Necmeddin
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar - Yazılım

Farway

80+ Silver
Ben Rampage rapido plus'dan tarafım bence ona bir bak bende de var 2. Klavyem. 1. Klavyemde rampage Pulsar ama blue switch alma redine bak.

Top Bottom