Klavye Almak İçin Bütçe Önerisi

peki bu bahsettiğim idarelik klavye için bu alınır mı
trde kimse görmemiş bile glb
Bence cok da iyi bi klavye degil fiyatina gore max 400 500 eder bebnnce

peki bu bahsettiğim idarelik klavye için bu alınır mı
trde kimse görmemiş bile glb
Outemu Gaote switchleri var gibi duruyor alınabilir Redragon Kumara K552 ile aynı switchlerdir büyük ihtimalle.

Build quality konusunda bilemeyeceğim. Ama deepcool güzel denilebilecek bir markadır, çokta kalitesiz ürün yapacağını sanmam.

Ya ben şimdi 1 2 gündür klavye bakıyorum. Ama bakıyorum. Elimde belli bir miktar para var, 1-1.5k gibi bir mebla. Ama bu meblaya düzgün bir klavye de gözüme hiç çar
pmıyor. Üstüne bir miktar daha aileden istesem artı bir yandan biriktirsem, öylece direkt uzun ömürlü bir klavye mi alsam; ya da 600 700₺'ye idarelik böyle 1 2 yıllık bir klavye çeksem kullanırken bir yandan biriktirsem, ne kadar biriktiyse de onunla bişiyler alsam. Sizce ne yapayım,?

Ha birde klavye önerebilirsiniz 1.5k bütçeye. 7 8'e de çıkabilirim. Hatta belki 2k da olabilir.
Hocam o meblaya çok güzel bir klavye alınır. Ben olsam direk Apex 3 alırdım.

Alt tarafı klavye 2.5 senedir Rampage kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim al o kadar iyi msrkaların klavyelerindrm dostum kasma bu kadar hâla 50 liralık klavyeyle esporcu olanlar var.

Outemu Gaote switchleri var gibi duruyor alınabilir Redragon Kumara K552 ile aynı switchlerdir büyük ihtimalle.

Build quality konusunda bilemeyeceğim. Ama deepcool güzel denilebilecek bir markadır, çokta kalitesiz ürün yapacağını sanmam.
yabu nası
bütün klavyeleri tavaf ediyom

yabu nası
bütün klavyeleri tavaf ediyom
Yay sesi var bunda. Alınmaz.

Alt tarafı klavye 2.5 senedir Rampage kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim al o kadar iyi msrkaların klavyelerindrm dostum kasma bu kadar hâla 50 liralık klavyeyle esporcu olanlar var.
Bak ben de 6 yıldır Rampage mouse'u kullanıyorum, daha yeni SteelSeries aldım o da sıkıldığımdan, hala çalışıyor diğeri. İmkanın varsa al ama yoksa çok da takmaya gerek yok yani.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada bence o kadar para veriyorsan bilek destekli, malzeme kalitesi fln düzgün bir şey al hocam.

Bu modellerden birini alayım diyorum bende çok aşırı saçma geliyor klavyeye verilen paralar

Ben Rampage rapido plus'dan tarafım bence ona bir bak bende de var 2. Klavyem. 1. Klavyemde rampage Pulsar ama blue switch alma redine bak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,089
Üyeler
184,103
Son üye
HogRider46
Geri