Neler Yeni

KLAVYE ALMAMA YARDIMCI OLURMUSUNUZ

BerK_txs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Berkay Bayındır
arkadaşları şimdi Çok kararsızım alsam mı almasam mı diye bu adam bana pek güvenilir gelmedi ama böyle işlerden anlayabecek kişiler yardım edebilirmi.KLAVYE AULA F75 OLACAK TÜM BİLGİLRİ ATARIM

Kuversa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
...
su anda bu klavye ile yaziyorum :3 klavyeye sert basinca ice gocmesi disinda baska gozume carpan pek bir kusur bulamadim(ki bence sorun degil) onun disinda klavyeye basinca cikan sesler acayip tatli... cok tok ve kaliteli ama ben beyaz aldim renklerini de begeniyorum, net bi 3 yil daha kullanirim tavsiye ederim

tywin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Burak
aula kullandım arada tuslar takılı kalıyor basmama ragmen basmış gibi hareket ediyordum oyunda driver kısmıda ayrı bir dert full hata alıyordum ama gayet güzel klavye onun harici

BerK_txs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Berkay Bayındır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
su anda bu klavye ile yaziyorum :3 klavyeye sert basinca ice gocmesi disinda baska gozume carpan pek bir kusur bulamadim(ki bence sorun degil) onun disinda klavyeye basinca cikan sesler acayip tatli... cok tok ve kaliteli ama ben beyaz aldim renklerini de begeniyorum, net bi 3 yil daha kullanirim tavsiye ederim
Ya bana sorun değil çok ama 2.el alıcam kargo ile dolandırıcı olup olmadığı konusunda yardıma ihtiyacım var

Kuversa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
...
Ya bana sorun değil çok ama 2.el alıcam kargo ile dolandırıcı olup olmadığı konusunda yardıma ihtiyacım var
sahibinden aliyorsaniz param güvende seçeneği varsa daha garantili olabilir ayrica kullanici incelemelerine/puanlarina bakarak isinizi kolaylastirir veya telefon numarasi v.b isteyin ilk önce... onun disinda bilemiyorum uzgunum :C

Top Bottom