Fps oyunları için manyetik switcli bakman lazım.farketmez kral fps için elime otursun rahat ettirsin yeter bana
Fps oyunları için manyetik switcli bakman lazım.farketmez kral fps için elime otursun rahat ettirsin yeter bana
bakıyorum çok teşekkürlerMekanik:
![]()
“MCHOSE G75 Pro” için arama sonuçları
www.gaming.gen.tr
![]()
AK820 PRO Mekanik Oyun Klavyesi,3 Modlu TFT Renkli Ekran ve CNC Düğmel
Özellik Değer / Açıklama Model Ajazz AK820 Pro Düzen (Layout) %75 Tuş Sayısı 81 tuş + 1 döner knob Ekran Boyutu 0.85 inç Keycap PBT keycaps, OEM profil Hot-swappable Evet Bağlantı Türü Type-C kablolu, Bluetooth 5.1 & 2.4GHz Montaj Tipi Gasket Stabilizer Tipi Plate-mounted Kasa Malzemesi ABS...ajazzturkiye.com
Manyetik:
![]()
GameRaider K1 HE Grey Ultra-Fast Gaming Klavye
GameRaider K1 HE Grey, Hall Effect sensörlü manyetik switch’leriyle fark yaratan bir performans deneyimi sunar.www.gaming.gen.tr
Teşekkürler kral dikakt ederimFps oyunları için manyetik switcli bakman lazım.
Teşekkürler kral dikakt ederim
teşekkürlerMekanikte tercih edebilirsiniz. Hem manyetik hem mekanik klavyem var ikisinde de çok bir fark hissetmiyorum ve manyetikleri kablolu kullanmak zorundasınız. Hissiyat olarakta mekaniklerin gerisinde.
Mchose g75 pro , basım hissiyatı , sesi ve malzeme kalitesi gayet hoşuma gitti. Aldığımdan bari keyifli kullanıyorum ve uzun bir süre değiştirmeyi planlamıyorum. Batarya konusunda da çok başarılı.fps için klavye arıyorum 3k bütçem var
o markanın mouse kullanıyorum gerçekten batarya konusunda çok iyiler klavye ye bakacağım teşekkürlerMchose g75 pro , basım hissiyatı , sesi ve malzeme kalitesi gayet hoşuma gitti. Aldığımdan bari keyifli kullanıyorum ve uzun bir süre değiştirmeyi planlamıyorum. Batarya konusunda da çok başarılı.
bende kulaklık+klavyesini aldım kesinlikle malzeme kalitesi ve batarya olarak f/p olduğunu düşünüyoum. Mouse u önceden gpx2 almış olmasaydım mouse olarak bende mchose değerlendirirdim.o markanın mouse kullanıyorum gerçekten batarya konusunda çok iyiler klavye ye bakacağım teşekkürler