yüzeysel temizledim c tuşunu v tuşunu çıkartıp baktım bişey yok oradahocam komple demonte yapıp mı temizledin yoksa yüzeysel mi ?
Hocam su iletken bi madde olduğu için birbirlerine elektiriği iletiyor olmalı.Klavyenin sağ rakam tarafına kahve döküldü temizledim sildim falan şimdi ise c tuşuna basınca "vc" yazıyor çözümü var mı?
MSI Vigor GK20 Kablolu Oyuncu Klavyesi
sökmedim oralarıklavye mekanik mi membrane mı? membransa belki o yumuşak şeyleri yakın dizmiş olabilirsin söküp düzelt
kuruyunca düzelir mi o zaman?Hocam su iletken bi madde olduğu için birbirlerine elektiriği iletiyor olmalı.
Nemli bezle neden silsin hocam alkol falan varsa silsin yoksa hiç dokunmasın bencehocam komple söküp nemli bezle güzelce silip kurumaya bırak düzelir
kahve kalıntılarını alması için... sadece kurutmak devreler arasına giren yapış yapış kahveyi ortadan kaldırmaz. elinde alkol olmayacağından dolayı nemli bezle silip kurutması yeterliNemli bezle neden silsin hocam alkol falan varsa silsin yoksa hiç dokunmasın bence
Doğru, alkol yoksa nemli bez işe yarar aslında ama kuru olduğundan emin olması lazım yoksa çöp olurkahve kalıntılarını alması için... sadece kurutmak devreler arasına giren yapış yapış kahveyi ortadan kaldırmaz. elinde alkol olmayacağından dolayı nemli bezle silip kurutması yeterli
çözüm yok mu ya 3 tuş tamamen çalışmıyorDoğru, alkol yoksa nemli bez işe yarar aslında ama kuru olduğundan emin olması lazım yoksa çöp olur