Yardım klavye gacırdaması Yardım

Americano

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
321
merhabalar klavyeye hiç zarar vermedim ona göre yorum yaparsanız sevinirim 1.5 yıldır hiç temizlemedim içini bu konuda net cevap verirseniz sevinirim pislikten olurmu bu durumlar

F1 F2 F3 tuşlarının üzerindeki tuşları görüyormusunuz o tuşlara bastırdığımda gacırdıyor içtarafını temizledim bulaşık deterjanıyla 1kere bir zaman geçti sonra gene aynı durumu yaşıyorum şuanda böyle düzenli temizlemek gerek galiba

KONUYA BAKABİLECEK ACİL

Ekler

• asus-rog-strix-flare_1.jpg
    asus-rog-strix-flare_1.jpg
    147.6 KB · Hit: 81
  • Kızgın
Reaksiyonlar: Arax
Multimedya tuşları olduğu için altlarında switch yok diye biliyorum o yüzden olabilir

merhabalar klavyeye hiç zarar vermedim ona göre yorum yaparsanız sevinirim 1.5 yıldır hiç temizlemedim içini bu konuda net cevap verirseniz sevinirim pislikten olurmu bu durumlar

F1 F2 F3 tuşlarının üzerindeki tuşları görüyormusunuz o tuşlara bastırdığımda gacırdıyor içtarafını temizledim bulaşık deterjanıyla 1kere bir zaman geçti sonra gene aynı durumu yaşıyorum şuanda böyle düzenli temizlemek gerek galiba

KONUYA BAKABİLECEK ACİL
büyük ihtimal tuşlar gevşemiş olabilir zamanla, yeni tuş alırsan çözülebilir

Son düzenleme:
büyük ihtimal tuşlar gevşemiş olabilir zamanla yeni tuş alırsan çözülebilir
temizledimde hani anlayamadım
Post automatically merged:

büyük ihtimal tuşlar gevşemiş olabilir zamanla, yeni tuş alırsan çözülebilir
tuşlarla alakalı bir durumsa yenisini alamam çalışıyor sapa sağlam sadece bastırınca gacırdıyor gerekirse alırım parayla klavyenin iç kısmında sıkıntı olmasın başka bir şey istemem

konu hakkında yorum yapabilecek varmı

Son düzenleme:
  • Kızgın
yorrum yapabilecek

konu hakkında bilgili yokmu

Son düzenleme:
Konuya bakabilecek bir forumdaş yokmu

• Kızgın
iç kısmını temizledinmi peki şeydende yapıyor olabilir eğer klavyeyi hor kullandıysan oyunlarda falan fazla basıyorsan git gide gevşetmiş olabilirsin ama tabi bi ihtimal bu

f1 f2 f3 tuşlarını söküp başka tuş takmayı denermisin mesela f1 in olduğu yere f5 tuşunu söküp tak. Eğer o dediğiniz ses gelmiyorsa sorun tuştan kaynaklıdır. eğer ses hala geliyorsa sorun swicth'te olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,865
Üyeler
190,993
Son üye
Overlord_1222
Geri