alsldalk334
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 159
eski bir klavyende alt 3 e bastıgımda valorantta kalp yapabiliyordum simdi basıyorum gxt klavyem var # böyle oluyor çözümü var mı
basıyorum alt 3 e ''#'' böyle oluyor?numpaddeki 3 e basmanız lazım
basıyorum alt gr denedım normal alt denedım olmuyor alt 3 e bastıgımda hıc bısey olmuobasıyorum alt 3 e ''#'' böyle oluyor?
harflerin üzerindeki 3 e basınca öyle çıkıyor sağdaki tuş kısmındaki 3 e basmanız lazımbasıyorum alt 3 e ''#'' böyle oluyor?
klavyenin sağ tarafında tuş takımı yok üst tarafında var sadeceharflerin üzerindeki 3 e basınca öyle çıkıyor sağdaki tuş kısmındaki 3 e basmanız lazım
ozaman maalesef yapamazsınız diye biliyorum belki başka bir kısayolu vardır ama ben bilmiyorumklavyenin sağ tarafında tuş takımı yok üst tarafında var sadece
FN + Ins Yapıp tekrar kalp yapmayı dener misiniz.eski bir klavyende alt 3 e bastıgımda valorantta kalp yapabiliyordum simdi basıyorum gxt klavyem var # böyle oluyor çözümü var mı
ınsert tuşu mu ? bastım değişiklik olmadı yaFN + Ins Yapıp tekrar kalp yapmayı dener misiniz.
Hiç bir çözüm yaramıyorsa internete "kalp emoji kopyala" yaz çıkar zaten. Kopyala yeter , oyun içi kullanacağım diyorsan ondan emin değilim "♥" Numpad yoksa sıkıntı.eski bir klavyende alt 3 e bastıgımda valorantta kalp yapabiliyordum simdi basıyorum gxt klavyem var # böyle oluyor çözümü var mı
tüh yaHiç bir çözüm yaramıyorsa internete "kalp emoji kopyala" yaz çıkar zaten. Kopyala yeter , oyun içi kullanacağım diyorsan ondan emin değilim "♥" Numpad yoksa sıkıntı.