berkerabi 80+ Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 103 Reaksiyon skoru 49 2 Ekim 2020 #1 konu olarak biraz saçma gelebilir ama klavyedeki makro tuşlarına ne atıyabilirim oyun oynuyorum faydalı olması için veya siz ne kullanıyorsunuz
konu olarak biraz saçma gelebilir ama klavyedeki makro tuşlarına ne atıyabilirim oyun oynuyorum faydalı olması için veya siz ne kullanıyorsunuz
T Tost Kayaoğlu 80+ Gold Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 6,097 En İyi Cevap 4 Reaksiyon skoru 14,300 2 Ekim 2020 #2 berkerabi yazmış: konu olarak biraz saçma gelebilir ama klavyedeki makro tuşlarına ne atıyabilirim oyun oynuyorum faydalı olması için veya siz ne kullanıyorsunuz Devamı için tıklayın... hangi oyun ?
berkerabi yazmış: konu olarak biraz saçma gelebilir ama klavyedeki makro tuşlarına ne atıyabilirim oyun oynuyorum faydalı olması için veya siz ne kullanıyorsunuz Devamı için tıklayın... hangi oyun ?
berkerabi 80+ Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 103 Reaksiyon skoru 49 2 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Tost Kayaoğlu yazmış: hangi oyun ? Devamı için tıklayın... her türlü oyunu oynuyorum gta5 cs lol
T Tost Kayaoğlu 80+ Gold Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 6,097 En İyi Cevap 4 Reaksiyon skoru 14,300 2 Ekim 2020 #4 berkerabi yazmış: her türlü oyunu oynuyorum gta5 cs lol Devamı için tıklayın... klavyen ne ? belki her oyuna özel makro ataması yapılabilir bu arada lolde skill kombosu için kullana bilirisin cs de alışveriş için
berkerabi yazmış: her türlü oyunu oynuyorum gta5 cs lol Devamı için tıklayın... klavyen ne ? belki her oyuna özel makro ataması yapılabilir bu arada lolde skill kombosu için kullana bilirisin cs de alışveriş için
berkerabi 80+ Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 103 Reaksiyon skoru 49 2 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Tost Kayaoğlu yazmış: klavyen ne ? belki her oyuna özel makro ataması yapılabilir bu arada lolde skill kombosu için kullana bilirisin cs de alışveriş için Devamı için tıklayın... everest kb r01
Tost Kayaoğlu yazmış: klavyen ne ? belki her oyuna özel makro ataması yapılabilir bu arada lolde skill kombosu için kullana bilirisin cs de alışveriş için Devamı için tıklayın... everest kb r01
T Tost Kayaoğlu 80+ Gold Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 6,097 En İyi Cevap 4 Reaksiyon skoru 14,300 2 Ekim 2020 #6 berkerabi yazmış: everest kb r01 Devamı için tıklayın... cs de alışveriş için lolde skill kombosu için kulan
berkerabi yazmış: everest kb r01 Devamı için tıklayın... cs de alışveriş için lolde skill kombosu için kulan