Neler Yeni

Klavye Modifiye Ettim

louis bloom

80+ Silver
Merhaba Arkadaşlar. Corsair K55 Pro XT Klavyeme küçük çaplı bir modifiye yaptım. W A S D Space ve Shift Tuşlarının kenarlarını zımparalayarak şeffaf hale getirdim ve bence çok şık oldu. Yapımı beni biraz yorduğu için şimdilik bu tuşlara yapabildim.
5D393C24-4526-4BBD-BDDC-898FE629B10F.jpeg

3190593A-037F-4AB9-BF3B-57440369E59E.jpeg

F230AE38-F328-46C1-A3B9-41EEC4D4C387.jpeg

eğer zımpara makineniz varsa 2 dakika da yapabilirsiniz. ancak benim olmadığı için elimle zımparaladım ve boyayı baya zor çıkartabildim. Tuşlar çizilmedi mi diye düşünmeyin 80 numara ağaç zımparası ile yaptım plastiği çizmeden boyasını akıtıyor. Su + 80 Numara Ağaç Zımparası (Kahverengi) ile yaparsanız pürüsüzsüz oluyor. Bi kaç tuşu daha yapacağım ancak el ile zor olduğu için şimdilik bu kadar :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayriyeten eklemeyi unuttum ESC tuşunu komple zımparalayıp Metalik Gri ye boyadım oranın ustune bir kac malzeme alıp custom ESC tuşu yapacağım 200/300 tl vermek yerine :D

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Tüm tuşlara yapmalısın bence. :)
Monitörü ne zaman modifiye edeceksin?

louis bloom

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tüm tuşlara yapmalısın bence. :)
Monitörü ne zaman modifiye edeceksin?
QOSMOMQOOQ önce kasayı modifiye ettim hocam sizlerle paylaşmıştım beyaza boyamıştım sonra neyi etsem diye düşünürken aklıma klavye geldi klavyenin de modifiyesini tam bitirdiğimde monitöre gecmeyi düşünüyorum:D

Maykıl

80+ Silver
butun tuslara yapılırsa daha guzel olabilir benim g213 e yaparsam ne olur? yeni klavye alıcam zaten
(kesin alırsın .d)

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
QOSMOMQOOQ önce kasayı modifiye ettim hocam sizlerle paylaşmıştım beyaza boyamıştım sonra neyi etsem diye düşünürken aklıma klavye geldi klavyenin de modifiyesini tam bitirdiğimde monitöre gecmeyi düşünüyorum:D
Klavyenin enter ve silme tuşunu yaptıktan sonra daha fazla yapma. Bu şekilde daha hoş durur.

Monitöre ne yapacaksın? :D

louis bloom

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
butun tuslara yapılırsa daha guzel olabilir benim g213 e yaparsam ne olur? yeni klavye alıcam zaten
(kesin alırsın .d)
hocam zimpara olmadan tum tuslara yapmam su anlik zor gibi elle yapmak baya yoruyor enter ctrl vb. gibi tuslari da modifiye edip simdilik salmayi düşünüyorum bi zimpara makinesi alana kadar

Klavyenin enter ve silme tuşunu yaptıktan sonra daha fazla yapma. Bu şekilde daha hoş durur.

Monitöre ne yapacaksın? :D
hocam odyssey G7 nin arka aydinlatmasini sevmiyorum oraya oyun atmosferi ile odaklanabilen bi led döşemeyi düşünüyorum pzt/salı gibi yaparım paylasirim sizlerle sistemi komple modifiye edip bi sistem modifiye rehberi konusu acilir :D ayriyeten sistemi beyaza boyamistim konusu var profilimde oneriyorum arkadaslar hala akma vb. hicbir sey olmadi

Maykıl

80+ Silver
hocam zimpara olmadan tum tuslara yapmam su anlik zor gibi elle yapmak baya yoruyor enter ctrl vb. gibi tuslari da modifiye edip simdilik salmayi düşünüyorum bi zimpara makinesi alana kadar
hocam ışıkları sizinki kadar guclu olmayan bi klavyeye yaparsam ne olur klavyenizin ışıgını kısıp fotografını atarmısınız

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
hocam odyssey G7 nin arka aydinlatmasini sevmiyorum oraya oyun atmosferi ile odaklanabilen bi led döşemeyi düşünüyorum pzt/salı gibi yaparım paylasirim sizlerle sistemi komple modifiye edip bi sistem modifiye rehberi konusu acilir :D
Çok iyi olur.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Merhaba Arkadaşlar. Corsair K55 Pro XT Klavyeme küçük çaplı bir modifiye yaptım. W A S D Space ve Shift Tuşlarının kenarlarını zımparalayarak şeffaf hale getirdim ve bence çok şık oldu. Yapımı beni biraz yorduğu için şimdilik bu tuşlara yapabildim. Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

eğer zımpara makineniz varsa 2 dakika da yapabilirsiniz. ancak benim olmadığı için elimle zımparaladım ve boyayı baya zor çıkartabildim. Tuşlar çizilmedi mi diye düşünmeyin 80 numara ağaç zımparası ile yaptım plastiği çizmeden boyasını akıtıyor. Su + 80 Numara Ağaç Zımparası (Kahverengi) ile yaparsanız pürüsüzsüz oluyor. Bi kaç tuşu daha yapacağım ancak el ile zor olduğu için şimdilik bu kadar :D

ayriyeten eklemeyi unuttum ESC tuşunu komple zımparalayıp Metalik Gri ye boyadım oranın ustune bir kac malzeme alıp custom ESC tuşu yapacağım 200/300 TL vermek yerine :D
hayber iksten kazık yemek yok artık 🤣

louis bloom

80+ Silver
hayber iksten kazık yemek yok artık 🤣
aynen öyle hocam 100 liraya tum malzemeleri alip 50 tus dizeriz :D bu isin ticaretine girmek lazim aslinda custom esc tusunun tanesini 300/200₺ ye satanlar var

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Fena durmuyor rgb desteği varsa o tuşları farklı renk atayarak daha hoş bir görüntü elde edebilirsin.

louis bloom

80+ Silver
Fena durmuyor rgb desteği varsa o tuşları farklı renk atayarak daha hoş bir görüntü elde edebilirsin.
evet her tusa ayri renk atanabiliyor iCue yazilimi üzerinden onu da denedimde tek renk daha cazip geldi esc yi custom yapayim bi de yeterli olur bana

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
evet her tusa ayri renk atanabiliyor iCue yazilimi üzerinden onu da denedimde tek renk daha cazip geldi esc yi custom yapayim bi de yeterli olur bana
Bencede hepsini yapsan iyi durmayabilir esc belki Enter de olabilir ama diğerlerini yapmak bana da mantıklı gelmedi ve çok zahmetli olabilir 😅

Top Bottom