ENES KARA 404
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Msi Vigor GK30 Combo Set f/p olarak nasıl sizce bu bütçede ayrı ayrı mı almak mantıklı yoksa bu direkt alınır geçilir mi? Fps hikayeli oyun vs karısık oynuyorum.
Bütçe nedirMsi Vigor GK30 Combo Set f/p olarak nasıl sizce bu bütçede ayrı ayrı mı almak mantıklı yoksa bu direkt alınır geçilir mi? Fps hikayeli oyun vs karısık oynuyorum.
Max ikisi için 3kBütçe nedir
Max ikisi için 3k
Güzel fiyatını bilmiyorum ama 4 yıldır falan kullanıyorum o seti memnunum.Msi Vigor GK30 Combo Set f/p olarak nasıl sizce bu bütçede ayrı ayrı mı almak mantıklı yoksa bu direkt alınır geçilir mi? Fps hikayeli oyun vs karısık oynuyorum.
Yine bu tarz ama kaliteli fps için bir şey istiyorum bunları 300 400 e almıstımnasıl klavye kullanırsım %100 %60 tkl gibi gibi masana sığacak mı mouse olarak da ağır mı hafif mi vs gibi istediğin kriterleri de yazsan çok daha kolay yardımcı olacaklardır
Attıklarıma bakabilirsin. Klavye konusunda başka modellerede bakabilirsin ama mouse olarak attığım tam fp ürünüYine bu tarz ama kaliteli fps için bir şey istiyorum bunları 300 400 e almıstım
Bir de İncehesap gaming gecesine bakıp ona göre bunlara yönelicem güzel seyler cıktıAttıklarıma bakabilirsin. Klavye konusunda başka modellerede bakabilirsin ama mouse olarak attığım tam fp ürünü
gaming gecesinde pek iç açıcı klavye mouse yok şuanBir de İncehesap gaming gecesine bakıp ona göre bunlara yönelicem güzel seyler cıktı
Saat 10 a da az kaldı ya belki gelir falangaming gecesinde pek iç açıcı klavye mouse yok şuan