Klavye Mouse Kablosu

Jankanbe

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
575
beyler mouse ve klavye kasanın neresine takılıyor yada monitöre mi takılıyor laptopdan geçtim bilgim yok mouse kablosunu taktığım yer doğru mu?

Ekler

• F4400EC6-16F9-497D-877B-603277884814.jpeg
    F4400EC6-16F9-497D-877B-603277884814.jpeg
    1.4 MB · Hit: 48
beyler mouse ve klavye kasanın neresine takılıyor yada monitöre mi takılıyor laptopdan geçtim bilgim yok mouse kablosunu taktığım yer doğru mu?
varsa sırayla 3.2 3.1 3.0 diye takabilirsin. usb type a'ya takılıyor. monitöründe yer varsa monitörede takabilirsin hatta klavyeye bile takabilirsin .d

herhangi bir usb portuna takabilirsin fark etmez. siyah olanlara tak mavi olanları boşa işgal etmesin.

varsa sırayla 3.2 3.1 3.0 diye takabilirsin. usb type a'ya takılıyor. monitöründe yer varsa monitörede takabilirsin hatta klavyeye bile takabilirsin .d
Reis azcık aklım vardı gitti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

herhangi bir usb portuna takabilirsin fark etmez. siyah olanlara tak mavi olanları boşa işgal etmesin.
Ne fark var ki reis

Reis azcık aklım vardı gitti

Ne fark var ki reis
Reis siyah olanların 4 üde aynı zaten mavi olanlar 3.0/1/2 olduğu için genellikle flaş bellek filan takılır dosyalar daha hızlı aktarılsın diye ama mouse ve klavye için siyah olanlara takman yeterli olur

Reis siyah olanların 4 üde aynı zaten mavi olanlar 3.0/1/2 olduğu için genellikle flaş bellek filan takılır dosyalar daha hızlı aktarılsın diye ama mouse ve klavye için siyah olanlara takman yeterli olur
Eyvallah reis her konuda yardımcı oluyorsun diğer arkadaşlar sağolun

usb 3.0 pardon 3.1 değil.
Reis ben wifi adaptör aldım onu maviye mi takıyım

Eyvallah reis her konuda yardımcı oluyorsun diğer arkadaşlar sağolun

Reis ben wifi adaptör aldım onu maviye mi takıyım
3.0 değilse fark etmez. ama yinede maviye tak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular