Gurkanpiro
80+ Platinum
Youtubedan açıp bakabilirsinÇok ses istemiyorum olabildiğince sessiz olsa iyi olur bence dediğin öyle mi
Youtubedan açıp bakabilirsinÇok ses istemiyorum olabildiğince sessiz olsa iyi olur bence dediğin öyle mi
Oha çok güzel balon patlatma gibi teşekkür ederim klavye içinYoutubedan açıp bakabilirsin
Mouse gpx2 mousepad yani çok garip piyasası varOha çok güzel balon patlatma gibi teşekkür ederim klavye için
aşırı rahatsız edici bir sesi yok, önce şuna karar vermelisin, manyetik klavyemi istiyorsun yoksa normal mekanik klavyemi, ikisinide birbirinden ayıran özellkler var, örnek olarak m1 v 5 ses ve hissiyat konusunda çok iyi bir klavye ama manyetik siwitchli klavyelerde ses ve hissiyat aramazsınSessiz olsun istiyorum purple switch sessiz mi oluyor
Mouse pad azıcık şekilli olsa fena olmaz da attığınız mouse de iyi birde bu delikli içi boş gibi olanlar var onlar güzel mi olayları neMouse gpx2 mousepad yani çok garip piyasası var
Onlar magnezyum kasa hafifler ve güzel duruyorlar el terleme yapmıyorMouse pad azıcık şekilli olsa fena olmaz da attığınız mouse de iyi birde bu delikli içi boş gibi olanlar var onlar güzel mi olayları ne
Manyetik hiç kullanmadım bu m1 v5 sesi çok güzel geldi banaaşırı rahatsız edici bir sesi yok, önce şuna karar vermelisin, manyetik klavyemi istiyorsun yoksa normal mekanik klavyemi, ikisinide birbirinden ayıran özellkler var, örnek olarak m1 v 5 ses ve hissiyat konusunda çok iyi bir klavye ama manyetik siwitchli klavyelerde ses ve hissiyat aramazsın
Ondan öneriniz var mıOnlar magnezyum kasa hafifler ve güzel duruyorlar el terleme yapmıyor
Wl mouse elinin boyutuna göre bakıp alabilirsinManyetik hiç kullanmadım bu m1 v5 sesi çok güzel geldi bana
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ondan öneriniz var mı
Az önce attılar bunu güzel teşekkür ederim umarım güzeldirWl mouse elinin boyutuna göre bakıp alabilirsin
Swarcow kanalından incelemelerini bakıp al yalnız wraith iade konusunda kötü beğenmezsen iade almazlar muhtemelenAz önce attılar bunu güzel teşekkür ederim umarım güzeldir
Beğenmiceğimi sanmıyorum şimdiye kadar maç 300tl ilk mouse kullandımSwarcow kanalından incelemelerini bakıp al yalnız wraith iade konusunda kötü beğenmezsen iade almazlar muhtemelen
hiç manyetiğe kafa yorma o zaman, bende o klavyeyi 3 gündür kullanıyorum, tuş hissiyatı gerçekten çok hoş, farklı siwitchler kullanarak daha iyi hale getirebilirsin, en çok hoşuma gitmeyen yanı switchlerden kaynaklı olarak keycapsler az ışık geçiriyor, benim için çok sıkıntı olmadığı için kurcalamadım, şu an iyzico ile %15 cashback mevcut bitmeden kullan ilk sipariş için exstra 300₺ de mevcutManyetik hiç kullanmadım bu m1 v5 sesi çok güzel geldi bana
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ondan öneriniz var mı
Keycaps nehiç manyetiğe kafa yorma o zaman, bende o klavyeyi 3 gündür kullanıyorum, tuş hissiyatı gerçekten çok hoş, farklı siwitchler kullanarak daha iyi hale getirebilirsin, en çok hoşuma gitmeyen yanı switchlerden kaynaklı olarak keycapsler az ışık geçiriyor, benim için çok sıkıntı olmadığı için kurcalamadım, şu an iyzico ile %15 cashback mevcut bitmeden kullan ilk sipariş için exstra 300₺ de mevcut