Neler Yeni

Öneri Klavye mouse önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Taha
Sessiz olsun istiyorum purple switch sessiz mi oluyor
aşırı rahatsız edici bir sesi yok, önce şuna karar vermelisin, manyetik klavyemi istiyorsun yoksa normal mekanik klavyemi, ikisinide birbirinden ayıran özellkler var, örnek olarak m1 v 5 ses ve hissiyat konusunda çok iyi bir klavye ama manyetik siwitchli klavyelerde ses ve hissiyat aramazsın

KEDULLAH HOCA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ahmet ylmz
aşırı rahatsız edici bir sesi yok, önce şuna karar vermelisin, manyetik klavyemi istiyorsun yoksa normal mekanik klavyemi, ikisinide birbirinden ayıran özellkler var, örnek olarak m1 v 5 ses ve hissiyat konusunda çok iyi bir klavye ama manyetik siwitchli klavyelerde ses ve hissiyat aramazsın
Manyetik hiç kullanmadım bu m1 v5 sesi çok güzel geldi bana
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onlar magnezyum kasa hafifler ve güzel duruyorlar el terleme yapmıyor
Ondan öneriniz var mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Taha
Manyetik hiç kullanmadım bu m1 v5 sesi çok güzel geldi bana
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ondan öneriniz var mı
hiç manyetiğe kafa yorma o zaman, bende o klavyeyi 3 gündür kullanıyorum, tuş hissiyatı gerçekten çok hoş, farklı siwitchler kullanarak daha iyi hale getirebilirsin, en çok hoşuma gitmeyen yanı switchlerden kaynaklı olarak keycapsler az ışık geçiriyor, benim için çok sıkıntı olmadığı için kurcalamadım, şu an iyzico ile %15 cashback mevcut bitmeden kullan ilk sipariş için exstra 300₺ de mevcut

KEDULLAH HOCA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ahmet ylmz
hiç manyetiğe kafa yorma o zaman, bende o klavyeyi 3 gündür kullanıyorum, tuş hissiyatı gerçekten çok hoş, farklı siwitchler kullanarak daha iyi hale getirebilirsin, en çok hoşuma gitmeyen yanı switchlerden kaynaklı olarak keycapsler az ışık geçiriyor, benim için çok sıkıntı olmadığı için kurcalamadım, şu an iyzico ile %15 cashback mevcut bitmeden kullan ilk sipariş için exstra 300₺ de mevcut
Keycaps ne

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,602
Üyeler
167,341
Son üye
y3llowS
Top Bottom