Neler Yeni

Klavye,Mouse ve Kulaklık almam gerekli 5 bin tl bütcem var

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kadir
Bütçe
5000
Arkadaşlar benim bu üçünü almam lazım ama şöyle bir sorun var benim bu tür konularda çok fazla bilgim yok ve idaelis birisiyim bu yüzden sizin bilginiz ile haraket etmek istiyorum bana bassettiğim şekilde ürünler önerirseniz çok sevinirim.

Klavye:yumuşak klavye seviyorum parmak yormayan yumuşak num tuşları olan (işim için gerekli) oyun için de kulanabileceğim bir şey lazım.

Mouse:benim elim geniş ve uzun olduğu için geniş fareler kulanıyorum yan tarafta tutamaçı kesinlikle olan türler desem anlarsınız yan tuş ve maousun sol tarafında makro tuşu olan fareler arıyorum.

Kulaklık:kulaklık hiç bilgisi olmayan birisiyim süngerleri soyulmayan bez olanları tercih en daha iyi diye düşünüyorum ama daha iyi uzun kulanımlık biliyorsunuzdur fps oyunlarına uygun mc iyi bir kulaklık ama hangileri iyi hiç bilgim yok.

Not:Görünüşe hiç önem vermiyorum performansı en önemlisi ve uzun ömürlü.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,774
İsim
Mehmet Aslan
Arkadaşlar benim bu üçünü almam lazım ama şöyle bir sorun var benim bu tür konularda çok fazla bilgim yok ve idaelis birisiyim bu yüzden sizin bilginiz ile haraket etmek istiyorum bana bassettiğim şekilde ürünler önerirseniz çok sevinirim.

Klavye:yumuşak klavye seviyorum parmak yormayan yumuşak num tuşları olan (işim için gerekli) oyun için de kulanabileceğim bir şey lazım.

Mouse:benim elim geniş ve uzun olduğu için geniş fareler kulanıyorum yan tarafta tutamaçı kesinlikle olan türler desem anlarsınız yan tuş ve maousun sol tarafında makro tuşu olan fareler arıyorum.

Kulaklık:kulaklık hiç bilgisi olmayan birisiyim süngerleri soyulmayan bez olanları tercih en daha iyi diye düşünüyorum ama daha iyi uzun kulanımlık biliyorsunuzdur fps oyunlarına uygun mc iyi bir kulaklık ama hangileri iyi hiç bilgim yok.

Not:Görünüşe hiç önem vermiyorum performansı en önemlisi ve uzun ömürlü.
Bütçeni biraz aşabilir. İster zamanla parça parça al ister bütçeyi aşıp direk al geç. Klavyelerin bir sürü çeşitleri var , en alta linkini bıraktım bakarsın belki beğendiğin ürün çıkar.

Mouse : https://shop.connectgame.com.tr/products/dareu-a950-pro-4k-ultra-hafif-wireless-gaming-mouse-beyaz

Klavye : https://www.gaming.gen.tr/urun/5843...d-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/

Kulaklık : (kupon filan olabiliyor onları takip et)

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam attıklarına baktım fare tasarımı hoş ama elim buna küçük geliyor yüzük paramğım pedde değiyor bunun gibi tasarımlı farelerde ve kablolu olsun tamamen adamlar biz kablosuz yaptık diye baya yüksek bir fiyata çıkıyor acıkcası bu da hoş değil bana göre attığın bu kulaklık hoşuma gitti hocam bunun siyahı varsa süper olur

Havit Gamenote Fuxi-H7​

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,050
İsim
Emir
hocam attıklarına baktım fare tasarımı hoş ama elim buna küçük geliyor yüzük paramğım pedde değiyor bunun gibi tasarımlı farelerde ve kablolu olsun tamamen adamlar biz kablosuz yaptık diye baya yüksek bir fiyata çıkıyor acıkcası bu da hoş değil bana göre attığın bu kulaklık hoşuma gitti hocam bunun siyahı varsa süper olur

Havit Gamenote Fuxi-H7​

Kablosuzlar ile kablolular hemne hemen aynı fiyat oldu artık malesef onun için kablosuz en iyisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kablosuzlar ile kablolular hemne hemen aynı fiyat oldu artık malesef onun için kablosuz en iyisi
gerçekten üzücü bir durum olmaya başladı acıkcası klavye ve mouse güzel görünseler de benim için pek iyi değiller (linktekiler) önerin varmıdır hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,913
Üyeler
164,066
Son üye
Wilfried Zaha
Top Bottom