Yardım Klavye mouse ve mouse pad hakkında

TRaJeDy

80+
Reaksiyon skoru
56
Merhaba arkadaşlar, AOC GK500, AOC GM500 ve gamepower RBG mousePad , ilan açmadığım yer kalmadı satılmıyor. Fiyat 550 yaptım hepsi için kargoda ücretsiz fiyatlama politikası mı acaba yanlış?

Merhaba arkadaşlar, AOC GK500, AOC GM500 ve gamepower RBG mousePad , ilan açmadığım yer kalmadı satılmıyor. Fiyat 550 yaptım hepsi için kargoda ücretsiz fiyatlama politikası mı acaba yanlış?
Hocam fiyat gayet makul.Bence insanların markaya ön yargısından satılmıyor.

çok uygun.

Olabilir hocam ne yapmalıyım çünkü boşa çıktı bu ürünler, 1 yılda garantili faturalı ürünler. Elimde kaldı sanırım
Hocam inan bilemedim.Sarı siteye,letgoya,dolaba heryere ilan verebilirsin.Yani tek tavsiyem bu olur.Ciddiyim eğer ekipmanlarım olmasa ben alırdım fiyat gayet makul.

Hocam biraz nasip meselesi galiba bende MSI mech 2x rtx 3050 var 5500TL ilana koydum 1 haftadır kimse sormadı bile birde c920s webcam vardı sıfır fiyatı 1600TL yine 750TL ye koydum ve yine soran olmadı

Bende şaşırdım letgo, dolap vs attım sahibindende deneyecem şansımı bakalım hayırlısı olsun diyeceğim.

Hocam biraz nasip meselesi galiba bende MSI mech 2x rtx 3050 var 5500TL ilana koydum 1 haftadır kimse sormadı bile birde c920s webcam vardı sıfır fiyatı 1600TL yine 750TL ye koydum ve yine soran olmadı
şu an bir gariplik var gerçekten, piyasası 800 lira olan akıllı saati 400den ilana koydum (sarı sitede falan herkes 600 700den koymuş) yazanlar hep 200 olur mu hiç 300 olur mu ya da dalga amaçlı.

şu an bir gariplik var gerçekten, piyasası 800 lira olan akıllı saati 400den ilana koydum (sarı sitede falan herkes 600 700den koymuş) yazanlar hep 200 olur mu hiç 300 olur mu ya da dalga amaçlı.
Katılıyorum insanlar satılmadığını bildiğinden o fiyat tekliflerin de bulunuyor gibi geliyor bana

Elden olsa alırdım ama kimsenin kargoyla risk alacagini sanmiyorum

Fiyat gayet güzel ancak marka takıntısı yüzünden çok tercih edilmiyordur muhtemelen.

Sahibinden sitesinede ilan açtım. Ama umudum yok satılmaz bence belki bedava verirsem alıcı olur 🤭🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,560
Üyeler
190,762
Son üye
sky67
Geri