Neler Yeni

Klavye Önerisi yardım eder misiniz?

Tkoc1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ali taha
Herşeyin en dandiğini kullanıyorlar. En giriş seviye neyse onu koyuyorlar. Hadi Eyvallah önceden ucuzdu ama şu an örneğin Z11, Z11T, Z686 vb ürünler varken bu ürünlere bakılmaz.
1000tl küçük %65 klavye olacak sekilde laptop kullanmak için önerir misin @aragonattt

Tkoc1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ali taha

Tkoc1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ali taha

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,152
İsim
Muhammed emin efe
Amazonda yurt dik geliyor garantisi var mı?
Kanka Allah için garanti bekliyorsun birde, zaten rampage'in neredeyse yarı fiyatına alırsın indirim ile. Ürün hotswpa en kötü değişirsin switchleri. Amazon garantisin de veriyor 1 ay ama.

Tkoc1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ali taha
Kanka Allah için garanti bekliyorsun birde, zaten rampage'in neredeyse yarı fiyatına alırsın indirim ile. Ürün hotswpa en kötü değişirsin switchleri. Amazon garantisin de veriyor 1 ay ama.
Kanka bizde isteriz en pahalısı alak hem öğrenciyiz hemde çalışıyorum part time bir daha para vermemek için dedim rampage ile aynı fiyat.
Amazon yurt dışı kargo ücreti fiyata mı yansıyor yoksa getiriken evde mi ödüyorsun?

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,152
İsim
Muhammed emin efe
Kanka bizde isteriz en pahalısı alak hem öğrenciyiz hemde çalışıyorum part time bir daha para vermemek için dedim rampage ile aynı fiyat.
Amazon yurt dışı kargo ücreti fiyata mı yansıyor yoksa getiriken evde mi ödüyorsun?
Alırken ne ödersen o. 1 ay ücretsiz prime hesabı var onu aç kargo ücretsiz olur. İndirim zamanları rampage'in yarı fiyatına kadar düşüyor. Mevzu zaten en pahalısını almak değil zaten.
Bunuda alabilirsin gayet iyi ürün.

Tkoc1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ali taha
Teşekkürler bana sadece sağlam küçük lazım rgb filan lazım değil siz hangisini tercih edersiniz. Max 1000tl sağlam ve kesinlikle kablosuz mouse önerir misiniz kb fazla anlamam

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,152
İsim
Muhammed emin efe
hocam benim önerim SteelSeries Apex 3 tkl dir
O ürün membran o para verilmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkürler bana sadece sağlam küçük lazım rgb filan lazım değil siz hangisini tercih edersiniz. Max 1000tl sağlam ve kesinlikle kablosuz mouse önerir misiniz kb fazla anlamam
Sana attığım gayet güzel bi ürün.
Bu olabilir.
Onun dışında e yooso ürünlerini şu an aliexpress Türkiye'ye göndermiyor. Bi kaç aliexpress mağazasında var ama onlar pahalıya koymuş onları önermem.
Attığım iki üründen biri işini görür. E yooso konusunda bazı arkadaşlar indirim zamanı alıp sahibinden üzerinden satıyor uyguna bulursan onlarıda sıfır olarak alabilirsin.

O ürün membran o para verilmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sana attığım gayet güzel bi ürün.
Bu olabilir.
Onun dışında e yooso ürünlerini şu an aliexpress Türkiye'ye göndermiyor. Bi kaç aliexpress mağazasında var ama onlar pahalıya koymuş onları önermem.
Attığım iki üründen biri işini görür. E yooso konusunda bazı arkadaşlar indirim zamanı alıp sahibinden üzerinden satıyor uyguna bulursan onlarıda sıfır olarak alabilirsin.
hocam gayet para verilir her türlü özelliği var 3 yıldır kullanıyorum tepe tepe ayrıca membran olması daha iyi su geçişini engelliyor

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,152
İsim
Muhammed emin efe
hocam gayet para verilir her türlü özelliği var 3 yıldır kullanıyorum tepe tepe ayrıca membran olması daha iyi su geçişini engelliyor
Yani 3 yıldır kullanman bu ürünün 1500 liraları etmeyeceği gerçeğini değiştirmez. Bi kere ürünün tek bi tuşu sorun çıkarsa tamamen çöp olacak, benim önerdiğim ürünler hotswap switch bozuldumu değiştir ve kullanmaya devam et. Switch sesini sevmezsin değişmek istersin özelleştirme seçeneği de var ve senin önerdiğinden daha ucuz önerdiğim ürünler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,121
Üyeler
159,106
Son üye
Genzo6828
Top Bottom