3 tuşa basabilme özelliği varmı bilmiyorum ama midio-rx6 tarzında bir cihaz önerebilirim . İyi forumlarBütçe en fazla 160 TL aynı anda 3 tuşa basabilme özelliği olan bir klavye önerir misiniz?.(RGB olursa sevinirim.)
Tamamdır. Iyi forumlar.3 tuşa basabilme özelliği varmı bilmiyorum ama midio-rx6 tarzında bir cihaz önerebilirim . İyi forumlar
Öyle bir klavye varmı? Bulamadım internette.3 tuşa basabilme özelliği varmı bilmiyorum ama midio-rx6 tarzında bir cihaz önerebilirim . İyi forumlar
Evet öyle bir klavye var şahsen ben kullanıyorum fakat 2 3 sene önce almıştım şuanda piyasadan kalkmış bile olabilir bende yazdığımda göremedim şuanda kusuruma bakmayınız .Tamamdır. Iyi forumlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Öyle bir klavye varmı? Bulamadım internette.
Anladım. Iyi forumlar.Evet öyle bir klavye var şahsen ben kullanıyorum fakat 2 3 sene önce almıştım şuanda piyasadan kalkmış bile olabilir bende yazdığımda göremedim şuanda kusuruma bakmayınız .
Evet varmış o klavye fakat piyasadan kalkmış.Evet öyle bir klavye var şahsen ben kullanıyorum fakat 2 3 sene önce almıştım şuanda piyasadan kalkmış bile olabilir bende yazdığımda göremedim şuanda kusuruma bakmayınız .
Son öneri olarak Rampage Miracle k2 klavyesine bakabilirsiniz .Anladım. Iyi forumlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evet varmış o klavye fakat piyasadan kalkmış.