Yardım Klavye önerisi 2-3k.

1l568r

80+
Reaksiyon skoru
42
%75 Çok ses çıkarmayacak bir klavye arıyorum 2-3k bandında gördüğüm kadarıyla aula F87 veya ajazz ak820 gibi modeller var
keycaplari ışık geçirirse iyi olur bütçem yetse wraith w75 alır geçerim ama o kadar çıkamıyorum.

Aula f87 pro kullanıyorum. Gece harfler görünmüyor bilgin olsun onun dışında güzel klavye

Bu ikisine de bakılabilir. İkisi de tuşlardan ışık geçiriyor.

KB904L şu an kullanıyorum, çok sessiz diyemem. Hatta Dareu EK75 RT almıştım. O daha sessiz, ama içinde hafif bir yay sesi var. Hızlı yazınca çok rahatsız ettiğinden şimdilik rafa kaldırdım. O da Connectgame ₺2000-2500 civarına kadar düşmüştü. O civarda olsa önerebilirdim.

k1he bak trendyol kuponu düşüyor her gün 300 lira falan onunla daha çok düşer

Aula f87 pro kullanıyorum. Gece harfler görünmüyor bilgin olsun onun dışında güzel klavye
yani zaten gördüğüm tek eksisi o gibi hem de arkadaşıma hediye aldığım için rengi de ne yapsam bilemedim siyah bakıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu ikisine de bakılabilir. İkisi de tuşlardan ışık geçiriyor.

KB904L şu an kullanıyorum, çok sessiz diyemem. Hatta Dareu EK75 RT almıştım. O daha sessiz, ama içinde hafif bir yay sesi var. Hızlı yazınca çok rahatsız ettiğinden şimdilik rafa kaldırdım. O da Connectgame ₺2000-2500 civarına kadar düşmüştü. O civarda olsa önerebilirdim.

k1he bak trendyol kuponu düşüyor her gün 300 lira falan onunla daha çok düşer
hocam sağolun k1he de hoşuma gitti bunların arasından karar vericem sadece k1he nin sesi biraz garip geldi ama bana mı öyle geliyor bilemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,227
Üyeler
189,810
Son üye
demiryasmedya
Geri